Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Uutiskirje Hiilijalanjälki Keskustelu

Majoitus

Tästä osiosta löydät tiedot festivaaliviikonlopun majoitusvaihtoehdoista, joita ovat muun muassa Ilosaarirockin omat leirintäalueet ja koulumajoitus, Linnunlahti Camping sekä Joensuun ja lähialueiden hotellit. Hotellit täyttyvät hurjaa vauhtia, joten ole ajoissa liikenteessä!

Ravi- ja Niittyleirintä ovat Ilosaarirockin viralliset leirintäalueet

Ilosaarirockissa on kaksi tilapäistä ja festivaalin virallista leirintäaluetta: Ravi- ja Niittyleirintä, jotka sijaitsevat aivan festivaalialueen vieressä. Oma leiri, mukavat telttanaapurit ja uudet tuttavuudet takaavat koko viikonlopun kestävän hyvän meiningin. Niittyleirintä on viihtyisä ja pienempi majoitusalue, joka on hurmannut monet Ilosaarirockin asiakkaat leppoisalla ja rauhallisella tunnelmallaan.

Ravi- ja Niittyleirinnän järjestelyistä vastaa Ilosaarirockin järjestäjä Joensuun Popmuusikot ry.

Ravi- ja Niittyleirinnän majoittumisalueet on tarkoitettu ainoastaan Ilosaarirockin asiakkaille, toisin sanoen alueille pääsevät majoittumaan vain Ilosaarirockin rannekkeen, pääsylipun tai klubilipun omistavat festivaalivieraat. Rannekkeenvaihtopisteet ovat auki perjantaista sunnuntaihin ja sijaitsevat Linnunlahdentien varrella (katso kartta). Lisäksi rannekkeita vaihdetaan ennakkoon ravintola Kerubissa.

Niittyleirintä on auki torstaista 12.7. klo 18 – maanantaihin 16.7. klo 12 asti.

Ravileirintä on auki perjantaista 13.7. klo 10 – maanantaihin 16.7. klo 12 asti.

Majoittumisen hinta Ravi- ja Niittyleirinnän portilta ostettaessa on 30€ / henkilö.

Ravi- ja Niittyleirinnän alueille ei myydä vierailijarannekkeita.

Matkailuajoneuvoille on varattu Ravileirinnästä oma alueensa. Matkailuajoneuvopaikka maksaa 30€ sekä henkilökohtaiset majoittumismaksut. Paikkoja on rajallisesti eivätkä ne sisällä sähköä.

Varaa rokkilippusi, klubilippusi tai ranneke esille lähestyessäsi leirinnän vastaanottoa, sillä vain Ilosaarirockin asiakkaat pääsevät Ravi- ja Niittyleirinnän telttailualueille.

Majoituksen ennakkovaraus on päättynyt

Ravi- ja Niittyleirinnän ennakkovaraus päättyi 5.7.2012.

Majoituksen maksaminen portilla

Majoittumisen voit maksaa leirinnän portilla, mikäli et ole varannut majoitusta ennakkoon. Tällöin sinun tarvitsee täyttää majoittumislomake. Ole hyvä ja täytä majoittumislomake jo etukäteen, näin lyhennät omalta osaltasi jonoja ja pääset leirintään nopeammin. Leirintöjen porteilla käyvät maksuvälineenä myös tavallisimmat maksukortit. Mikäli maksat käteisellä, varaathan maksua varten mielellään tasarahan.

Majoittumisen hinta Ravi- ja Niittyleirinnän portilta ostettaessa on 30€ / henkilö.

Leirintäalueiden palvelut

Leirintäalueille on järjestetty festivaalin ajaksi majoittujia varten vesipisteitä, ruokamyyntiä ja wc-koppeja. Kummallakin alueella palvelee kioski, josta nappaat itsellesi pikkupurtavan, raikkaan limpparin tai virkistävän kahvin lisäksi mukaan myös viikonlopun esiintyjäaikataulut. Kioskimme toimivat myös festivaalin infopisteinä, joista voit käydä kysymässä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä, autamme sinua parhaamme mukaan!

Leirintäalueilta löytyy yleisiä nuotiopaikkoja, joissa asiakkaat voivat valmistaa evästä nuotion ääressä. Omien trangioiden käyttäminen yleisillä nuotiopaikoilla on sallittua. Tulen tekeminen ja trangioiden käyttäminen muualla leirintäalueella on kielletty!

Tämä vuonna panostamme entistä enemmän leirintäalueiden siisteyteen. Kerääthän roskasi! Leirintöjen infokioskeista on saatavilla roskapusseja. Tuo Ravi- ja Niittyleirintöjen kierrätyspisteille pussi roskia ja palkitsemme sinut.

Tupakantumppisi voit toimittaa alueilta löytyviin tuhkakuppeihin.

Suihkut

Virkistysuimala Vesikko palvelee festivaaliväkeä läpi Rokkiviikonlopun. Ilosaarirockin rannekkeella pääsee uimaan ja suihkuun 3,5 eurolla. Vesikko on auki perjantaina klo 20 asti sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 10–17. Niittyleirinnän vieressä Kuntokeitaalla on viikonloppuna suihkumahdollisuus 2 euron hintaan.

Lisätietoja Ravi- ja Niittyleirinnästä voit kysyä täältä:
Joensuun Popmuusikot ry
if.kcoriraasoli@atniriel

Muuta huomioitavaa leirintäalueiden järjestelyistä

Festivaalialueen tavoin vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen leirintäalueille on kielletty. Myös grillien, sohvien ja muiden isojen huonekalujen tuominen alueelle on kielletty.

Leirintäalueet ovat majoittumista ja nukkumista varten, joten toisia häiritsevä toiminta, kuten roskapönttöjen rummuttaminen, ei ole sallittua. Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa alueilta henkilöt, jotka eivät noudata järjestäjien antamia ohjeita.

Leirintäalueet on jaettu kortteleihin, joiden välissä kulkevat pelastustiet. Teltan pystyttäminen pelastusteille on kiellettyä. Sijoita telttasi korttelin sisään. Katso korttelijako festivaalialueen kartasta. Leirintäoppaat ovat neuvomassa ja ohjaamassa telttojen sijoittamisessa.

Huomioithan, että turvallisuussyistä 1–3 hengen teltan välimatkan toiseen telttaan tulee olla vähintään 1 metri.

Puolijoukkueteltoille on varattu leirinnästä oma alue. Leirintäoppaat ohjaavat ja auttavat myös näiden telttojen sijoittamisessa. Puolijoukkueteltan väli toiseen telttaan tulee olla vähintään 4 metriä.

Paviljonkien tuominen alueelle on sallittua. Turvallisuussyistä paviljongeissa ei saa olla seiniä. Paviljongin ja teltan turvavälin täytyy olla 1 metri. Telttojen yhdistäminen paviljongilla, pressulla tai muulla vastaavalla on paloturvallisuussyistä kielletty.

Koulumajoitus

Koulu- ja salimajoitus on edullinen tapa majoittua Ilosaarirockissa. Koulumajoitus on tarkoitettu vain Ilosaarirockin asiakkaille, joten varaudu esittämään festivaalilippusi, klubilippusi tai -rannekkeesi paikalle saapuessasi. Koulumajoitus alkaa perjantaina 13.7. klo 15 ja loppuu maanantaina 16.7. klo 12. Vastaanotto on edellisvuosien tapaan Lyseon lukiolla, osoitteessa Koskikatu 8. Majoitusta on myös läheisellä urheilutalolla.

Koulumajoituksen hintaan sisältyy pehmoinen patja ja suihkumahdollisuus. Majoittujia palvelevat lukiolla maksullinen ympäri vuorokauden vartioitu narikka sekä kahvila. Kahvilassa on tarjolla myös 5 euron puuroaamiainen lauantai- ja sunnuntaiaamuina klo 8.30-13.00. Puuroaamiainen sisältää puuron + mehukeiton, täytetyn sämpylän, tuoremehun ja kahvin / teen. Aamupalan voi ostaa ennakkoon majoituspaikan varaamisen yhteydessä.

Koulumajoittujat voivat kysyä parkkipaikkoja lukion vastaanotosta.

Rautatieaseman ja Laulurinteen välillä liikennöivät Rokkibussit kuljettavat ihmisiä ilmaiseksi perjantain 13.7. ajan kaikilta Joensuuhun saapuvilta junilta koulumajoituksen kautta festivaalialueelle. Rokkibussit liikennöivät myös lauantaiaamupäivän ajan.

Majoituksen hinta ennakkoon varatessa on 15€ / yksi yö, kaksi yötä 28€ ja kolme yötä 38€.

Majoituksen hinta ovelta 18€ / yksi yö, kaksi yötä 33€ ja kolme yötä 43€.

Koulumajoituksen ennakkovaraus päättyi 5.7.2012.

Linnunlahti Camping

Linnunlahti Camping on Joensuun virallinen leirintäalue, joka sijaitsee heti Laulurinteen kyljessä. Leirintäalueen portti on aivan festivaalin pääportin vieressä. Leirintäalueella on mahdollisuus mökki-, teltta- ja karavaanarimajoittumiseen. Linnunlahden leirintäalueen omistaa Holiday Linnunlahti Oy.

Telttailijat otetaan sisään tulojärjestyksessä, niistä ei oteta etukäteisvarauksia.

Telttamajoituksen hinta on 50€ / hlö (pe-ma), 50€ / to-ma ja 60€ / ke-ma. Majoituksen voi ostaa myös verkosta 40€ hintaan (pe-ma) 21.5. alkaen linnunlahti.fi -verkkosivuilta.

Asuntovaunulla tai -autolla tulevien kannattaa varata sähköpaikka etukäteen sähköpostitse if.ithalnunnil@selas viimeistään 30.6. Sähköpaikkoja on varattavissa ainoastaan 20 kpl.

Asuntovaunusta sekä -autosta veloitetaan sähköpaikalla 50€ / vkl, jonka lisäksi majoittujilta normaali henkilöhinta. Henkilö- tai pakettiautosta veloitus on 50€ / viikonloppu. Ajoneuvoa ei voi siirtää alueelta pois viikonlopun aikana. Suosittelemme käytettäväksi vieressä sijaitsevan pysäköintitalon palveluja.

Alueelle on lisätty suihku- ja vessakapasiteettia. Lisäksi sieltä löytyy ruokapisteitä sekä ravintola anniskeluoikeuksin.

Linnunlahti Campingista johtaa festivaalialueelle portti, joka palvelee Linnunlahti Campingin asiakkaita. Portti sijaitsee uimarannan puolella. Portti on avoinna klo 12–22 lauantaina ja sunnuntaina.

Muista tulostaa ja täyttää majoituslomake ennen saapumistasi, se nopeuttaa ja edesauttaa kaikkien viihtyvyyttä. Majoituslomakkeen voit tulostaa Linnunlahden verkkosivuilta lähempänä festivaalia.

Muistathan jo tullessasi, että monta telttaa yhdistävät katokset ovat kiellettyjä viranomaismääräyksin. Myös mahdollisia muita määräyksiä ja ohjeistuksia tullaan noudattamaan majoittumisen osalta.

Lisätietoja ja varaukset:
www.linnunlahti.fi

Joensuun hotellit

Kaupungin hotellit täyttyvät nopeasti Ilosaarirockin ajaksi, joten ole ajoissa liikkeellä. Yhteystiedot hotelleihin löydät osoitteesta visitkarelia.fi.

Kolin alueella on runsaasti mökkimajoitusta ja Sokos Hotel Koli. Ilosaarirockin aikaan Kolin ja Joensuun välillä liikennöi kimppataksi ja rokkibussi. Lisätietoja: www.koli.fi