Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Hiilijalanjälki

Doc Lounge: Kovasikajuttu

Jukka Kärkkäinen & J-P Passi: Kovasikajuttu
(Suomi, 2012)
85 min

Jukka Kärkkäisen ja J-P Passin Kovasikajuttu on vuoden 2012 kotimaisen dokumenttielokuvan ehdoton tapaus. Pertti Kurikan Nimipäivät -yhtyeestä kertova elokuva on valloittanut yleisön ja kriitikoiden sydämet niin suomalaisissa teattereissa kuin kansainvälisillä elokuvafestivaaleillakin. Elokuvan lämmin inhimillisyys ja räkäinen punkuho sulattavat sydämen. Kovasikajuttu naurattaa, itkettää ja palauttaa uskon musiikin, erityisesti punkmusiikin, voimaan.

Viime kesänä Pertti Kurikan Nimipäivät soitti Ilosaarirockin puhutuimman keikan kenties Rekkalavan historian suurimman yleisön edessä. Tänä kesänä toivotamme teidät tervetulleeksi seuraamaan yhtyeen elämää valkokankaalta. Et voi aloittaa sunnuntaitasi paremmin!


Ilosaari Lounge Ilosaari lounge on paikka, jossa voit ladata akkujasi festivaalin keskellä. Loungen tarjoavat Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu ja Itä-Suomen yliopisto.

Musiikkivapaalla vyöhykkeellä voi katsoa parhaimmat dokumentti- ja lyhytelokuvat meiltä ja maailmalta, kuunnella YleX:n Jusu Lounelan vetämiä artistien livehaastatteluita ja katsella Sue-lavan bändien menoa valkokankaalta kahvia hörppien. Loungesta löytyy myös ilmainen wlan, mobiilioppaan info ja Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston yllätyksiä.

Loungen elokuvat tarjoaa Doc Lounge, Future Shorts ja Rokumentti Rock Film Festival.

doclounge.se/helsinki
www.futureshorts.fi
www.rokumentti.com

Pohjois-Karjalan ammattikorkeakouluItä-Suomen yliopisto

Jukka Kärkkäinen & J-P Passi: Kovasikajuttu