Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Uutiskirje Hiilijalanjälki Keskustelu

Lehdistötiedote 8.6.2012. Julkaisuvapaa heti.

Ilosaarirockin mobiiliopas kannustaa aarrejahtiin

• Ilmainen mobiiliopas ladattavissa
• Median akkreditoituminen päättyy keskiviikkona 13. kesäkuuta

Joensuulainen rockfestivaali Ilosaarirock julkaisi perjantaina 8. kesäkuuta tapahtuman uuden mobiilioppaan. Tuoreessa sovelluksessa on useita varta vasten Ilosaarirockia varten kehitettyjä toimintoja, joista erikoisin on konkreettisiin paikkoihin vievä, koko kesän kestävä aarrejahti.

– Mobiilioppaan lataajat pääsevät jo ensi viikolla mukaan aarrejahtiin. Sovellukseen tulee viikoittain vinkkejä, joiden avulla pääsee jahtaamaan palkintoja. Pientä hauskaa ja muikeita yllätyksiä on siis luvassa ihmisille, jotka lataavat ohjelman ennakkoon, paljastaa Ilosaarirockin tiedottaja Petri Varis.

Kiitellyn sovelluksen on Ilosaarirockille kehittänyt Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun viestinnän koulutusohjelman opiskelijat. Mobiiliopas on käytössä Ilosaarirockissa kolmatta vuotta. Nyt julkaistu opas pitää sisällään useita kehittyneitä toimintoja, kuten oman festivaalikalenterin päivityksen hälytyksineen ja GPS-kartan. Monista muista ohjelmista poiketen opas ei ota yhteyttä verkkoon, joten se toimii myös ruuhkaisella festivaalialueella. Sovellus on ladattavissa useimpiin älypuhelimiin. Mobiiliopas on ilmainen.

Ilosaarirock järjestetään Joensuussa 13. – 15. heinäkuuta. Tapahtumassa esiintyvät muun muassa The Hives (SWE), D-A-D (DEN), The xx (UK), Antony and the Johnsons (USA), Rival Sons (USA), Black Star (USA), Children of Bodom, Apocalyptica, PMMP ja Mayhem (NOR). Festivaalin liput ovat myynnissä Tiketissä.

Huom. Ilosaarirockin akkreditointi median edustajille ja ammattilaisille päättyy keskiviikkona 13.6. Festivaalille voi akkreditoitua osoitteessa ilosaarirock.fi/media.

Lisätietoja mobiilioppaasta ja Ilosaarirockista: ilosaarirock.fi/mobiiliopas.

Lisätiedot ja haastattelut:
Tiedottaja Petri Varis: 044 293 6889, if.kcoriraasoli@irtep.

Ilosaarirockin painokelpoiset pressikuvat: ilosaarirock.fi/media.