Ilosaarirock Festival 12th – 14th July 2013
 
 

Line-up

Timetables  |  Line-up

The list of artists has been updated 5th July 2013. Mustasch (SWE) will replace Motörhead at Main Stage on Sunday 8.15pm.

Festival Site Saturday 13th July. Gates will open at 12pm.

Time
Main Stage
Main Tent
Sue Stage
Rento Stage
Rekka Stage
Lounge
1pm
Eevil Stöö, DJ Kridlokk & Koksukoo 60min
Pearly Gates 60min
2pm
Mokoma 60min
Rentodisco:
Riverside Rockers 60min
Kerubi Stand Up All Stars
3pm
Minä ja Ville Ahonen 60min
Loost Koos 60min
4pm
Rentodisco:
Cool Runnings 60min
Artist interview: Pertti Kurikan Nimipäivät
5pm
Stella 60min
Haamu 60min
6pm
Rentodisco:
Cool Runnings 60min
Artist interview: Eläkeläiset
7pm
Karri Koira & Ruudolf 60min
8pm
Rentodisco:
Rollomatik 75min
Tikari Skateboards afterparty
9.15pm
10pm
10.30pm
Rentodisco:
Rollomatik 75min
11.15pm

Festival Site Sunday 14th July. Gates will open at 12pm.

Time
Main Stage
Main Tent
Sue Stage
Rento Stage
Rekka Stage
Lounge
1pm
Samuli Putro 60min
Ruger Hauer 60min
2pm
Jukka Poika & Sound Explosion Band 60min
Rytmihäiriö 60min
Rentodisco:
Funkkaa Taikka Kuole 60min
Movie: Play God
3pm
Laineen Kasperi ja Palava Kaupunki 60min
4pm
Rentodisco:
Funkkaa Taikka Kuole60min
Artist interview: Samuli Putro
5pm
Freerap Rentoshow 60min
6pm
Rentodisco:
Black Bear Sound60min
Movie: North of the Sun
7pm
Raappana & Sound Explosion Band 60min
Domovoyd 60min
8pm
Rentodisco:
Black Bear Sound75min
8.15pm
Mustasch (SWE) 60min
Kerubi Stand Up All Stars
9.15pm
9.30pm
10.15pm
Rentodisco:
Mr Benn (UK) 75min
11.00pm

Sulo Club Friday 12th July • Main Tent • Gates will open at 5pm • Tickets 25€

Time
Main Tent
5.30pm–6.15pm
Mariska ja Pahat Sudet 45min
7.00pm–8.00pm
8.45pm–10.00pm
Ismo Alanko 75min
10.45pm–11.45pm
00.30pm–01.45pm

Töminä Club Friday 12th July • Rekka Stage • Gates will open at 5pm • Tickets 10€

Time
Rekka Stage
5.30pm–5.50pm
6.05pm–6.30pm
6.45pm–7.15pm
7.30pm–8.00pm
8.15pm–8.45pm
9.00pm–9.40pm
9.55pm–10.35pm
10.55pm–11.45pm

English text and translations by Tiia Joensuu, Sanna Lötjönen, Maija Palojärvi, Inkamari Välitalo and Jani Ylönen.


Joensuu Pop Musicians' Association P.O.Box 240 FIN-80101 Joensuu, Finland   Ask about Ilosaarirock Festival: if.kcoriraasoli@ofni