Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Majoitus

Tältä sivulta löydät tiedot Ilosaarirockin majoitusvaihtoehdoista, joita ovat muun muassa Ilosaarirockin omat leirintäalueet ja koulumajoitus, Holiday Linnunlahti sekä hotellimajoitus.

Ravi- tai Niittyleirintä

Ilosaarirockin viralliset leirintäalueet Ravi- ja Niittyleirintä sijaitsevat aivan festivaalialueen vieressä. Ravi- ja Niittyleirinnän järjestelyistä vastaa Ilosaarirockin järjestäjä Joensuun Popmuusikot ry.

Ravi- ja Niittyleirintä on tarkoitettu ainoastaan Ilosaarirockin asiakkaille eli alueille pääsevät majoittumaan vain Ilosaarirockin festivaali- tai klubirannekkeen tai pääsylipun omistavat festivaalivieraat. Jokaisen asiakkaan tulee täyttää saavuttaessa majoittumislomake.

Ravileirintä on avoinna torstaista 11.7. klo 18 maanantaihin 15.7. klo 12 saakka.

Niittyleirintä on avoinna perjantaista 12.7. klo 15 maanantaihin 15.7. klo 12 saakka.

Majoituksen ennakkovaraus

Osta majoittuminen ennakkoon Ilosaarirockin majoitusjärjestelmän kautta: www.ilosaarirock.fi/majoitus.

Leirinnän asiakkaat voivat ostaa majoitusvarauksen yhteydessä ennakkoon myös parkkipaikan henkilö- ja matkailuautolleen sekä Rokkibrunssiliput.

Ravi- ja Niittyleirinnän ennakkovaraushinnat:
ennakkovaraus 30.6. asti  25€ / hlö
ennakkovaraus 1.7.–8.7.  30€ / hlö

Majoituksen maksaminen portilla

Majoittuminen on mahdollista ostaa portilta hintaan 35€ / hlö. Portilla on mahdollista maksaa käteisen lisäksi myös tavallisimmilla maksukorteilla. Portilla maksaessasi sinun tulee täyttää majoittumislomake. Ole hyvä ja täytä lomake jo etukäteen, näin lyhennät omalta osaltasi jonoja ja pääset leirintään nopeammin.

Leirintäalueiden palvelut

Leirintäalueille on järjestetty festivaalin ajaksi majoittujia varten vesipisteitä, ruokamyyntiä ja wc-koppeja. Kummallakin alueella palvelee kioski, josta nappaat itsellesi pikkupurtavan, raikkaan limpparin tai virkistävän kahvin lisäksi mukaan myös viikonlopun esiintyjäaikataulut. Kioskimme toimivat myös festivaalin infopisteinä, joista voit käydä kysymässä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä, autamme sinua parhaamme mukaan!

Leirintäalueilta löytyy yleisiä nuotiopaikkoja, joissa asiakkaat voivat valmistaa evästä nuotion ääressä. Omien trangioiden käyttäminen yleisillä nuotiopaikoilla on sallittua. Tulen tekeminen ja trangioiden käyttäminen muualla leirintäalueella on kielletty!

Tämä vuonna panostamme entistä enemmän leirintäalueiden siisteyteen. Kerääthän roskasi! Leirintöjen infokioskeista on saatavilla roskapusseja. Tuo Ravi- ja Niittyleirintöjen kierrätyspisteille pussi roskia ja palkitsemme sinut.

Leirintäalueiden järjestelyt

Festivaalialueen tavoin vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen leirintäalueille on kielletty. Myös grillien, sohvien ja muiden isojen huonekalujen tuominen alueelle on kielletty. Leirintäalueet ovat majoittumista ja nukkumista varten, joten toisia häiritsevä toiminta, kuten roskapönttöjen rummuttaminen, ei ole sallittua. Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa alueilta henkilöt, jotka eivät noudata järjestäjien antamia ohjeita.

Leirintäalueet on jaettu kortteleihin, joiden välissä kulkevat pelastustiet. Teltan pystyttäminen pelastusteille on kiellettyä. Sijoita telttasi korttelin sisään. Katso korttelijako festivaalialueen kartasta. Leirintäoppaat ovat neuvomassa ja ohjaamassa telttojen sijoittamisessa. Huomioithan, että turvallisuussyistä teltan välimatkan toiseen telttaan tulee olla vähintään 1 metri.

Puolijoukkueteltoille on varattu leirinnästä oma alue. Leirintäoppaat ohjaavat ja auttavat myös näiden telttojen sijoittamisessa. Puolijoukkueteltan väli toiseen telttaan tulee olla vähintään 4 metriä. Paviljonkien tuominen alueelle on sallittua. Turvallisuussyistä paviljongeissa ei saa olla seiniä. Paviljongin ja teltan turvavälin täytyy olla 1 metri. Telttojen yhdistäminen paviljongilla, pressulla tai muulla vastaavalla on paloturvallisuussyistä kielletty.

Suihku löytyy Kuntokeitaalta ja virkistysuimala Vesikosta

Ilosaarirockin rannekkeella pääsee Virkistysuimala Vesikkoon uimaan ja suihkuun 3,70 eurolla. Vesikko on auki perjantaina klo 6–20, lauantaina ja sunnuntaina 10–17 ja maanantaina klo 6 alkaen. Niittyleirinnän vieressä Kuntokeitaalla on viikonloppuna suihkumahdollisuus.

Koulumajoitus

Ilosaarirockin koulu- ja salimajoitus järjestetään alle kilometrin päässä festarialueelta, Lyseon lukiolla ja urheilutalolla. Rautatieaseman ja Laulurinteen välillä liikennöivät rokkibussit pysähtyvät koulumajoituksen kohdalla perjantaina sekä lauantaina aamupäivällä. Koulu- ja salimajoitus on tarkoitettu vain Ilosaarirockin asiakkaille, joten pidä mukanasi ostamasi pääsylippu. Sisäänkirjautuminen majoitukseen tapahtuu Lyseon lukiolla osoitteessa Koskikatu 8.

Koulumajoitus on avoinna perjantaista 12.7. klo 15 maanantaihin 15.7. klo 12 saakka.

Majoituksen ja puuroaamiaisen voi varata ennakkoon osoitteesta www.ilosaarirock.fi/majoitus.

Majoituksen ennakkovaraushinta 30.6. saakka  15€ / 1 yö, 25€ / 2 yötä, 35€ / 3 yötä.

Majoituksen ennakkovaraushinta 1.7.–8.7.  18€ / yö, 28€ / 2 yötä, 38€ / 3 yötä.

Majoituksen hinta ovelta ostettuna 20€ / 1 yö, 30€ / 2 yötä, 40€ / 3 yötä.

Majoitushintaan sisältyy pehmoinen patja ja suihkumahdollisuus. Majoittujia palvellaan valvotuissa tiloissa 24 h kahvilassa ja maksullisessa narikassa. Aamiainen maksaa ennakkoon ostettuna 5€ ja kahvilassa 6€, ja se sisältää puuron mehukeitolla/maidolla, täytetyn sämpylän, mehun ja kahvin/teen. Majoittuja voi lunastaa vastaanotosta autolle parkkipaikan majoituksen läheltä viikonlopuksi 5 eurolla.

Holiday Linnunlahti

Holiday Linnunlahti on Joensuun kaupungin virallinen leirintäalue, joka sijaitsee aivan Laulurinteen kyljessä. Leirintäalueella on mahdollisuus huoneisto-, teltta- ja karavaanarimajoittumiseen.

Lisätietoja ja varaukset:
www.linnunlahti.fi
if.ithalnunnil@selas

Joensuun hotellit

Kaupungin hotellit täyttyvät nopeasti Ilosaarirockin ajaksi, joten ole ajoissa liikkeellä. Yhteystiedot hotelleihin ja muihin lähialueen majoitusmahdollisuuksiin www.visitkarelia.fi.


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev