Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

22-Pistepirkko with Super Horns

22-Pistepirkko

On jokseenkin hämmentävää, että yksi maailman nerokkaimmista garagerokkia ja bluesia kivijalkoinaan käyttävistä bändeistä tulee Suomen Utajärveltä. Mutta näin asia on, ja on ollut jo vuodesta 1980. 22-Pistepirkko on yhtye, jota ei pysty matkimaan. P-K:n, Askon ja Espen kolmiyhteys on täysin ainutlaatuinen. Se tuottaa musiikkia, joka on aina tunnistettavissa, arvaamattomuudessaankin. Välillä tuo musiikki esittäytyy kaihoisana kantrislovarina, välillä elektronisena tanssibiittinä ja usein rujona rockrouhimisena. Mutta aina se kuulostaa Pistepirkoilta. Sulo-klubin lavalla tullaan kuulemaan Utajärven ihmeiltä todella erikoislaatuinen keikka. 22-Pistepirkko nimittäin saapuu Ilosaarirockiin mukanaan torviryhmä! Mitä Pirkko-kolmikon ja torvelaisten kohtaamisesta seuraa, tietää vasta klubin yleisö perjantaina 12.7.

Pistepirkkojen arvostus on korkealla niin meillä kuin muuallakin. Tuoreehko esimerkki tästä on Paavo Arhinmäen yhtyeelle viime vuonna myöntämä Suomi-palkinto. Ilosaarirock onnittelee ministeriä oivallisesta valinnasta!

www.22-pistepirkko.net
facebook.com/22pistepirkko


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev