Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
Ilosaarirock
Rentodisco

Ilosaarirockin Rentodisco on tarjoaa huikeat tanssit uimarannan sannalla Rentolavan bändien tauoilla ja yön viimeisinä hetkinä. Rentodiscossa esiintyy todella herkullinen kattaus soundsystemeitä ja DJ-vieraita aina Kuopiosta Britanniaan saakka. Tarjolla on reggaeherkkuja à la Riverside Rockers, erikoisherkkuja Cool Runningsin tarjoilemana, Funkkaa Taikka Kuole -porukan tiukkaa funkvääntöä, Black Bear Soundin kuuluja remiksejä, Rollomatikin vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä Mr Benn (UK), joka tuo terveiset suoraan Bristolista!

Tossut santaan ja peppu pyörimään!

 

Cool Runnings

Cool Runnings

Cool Runnings esiintyi Ilosaarirockissa viimeksi vuonna 2003, joten on ilo saada soundimiehet takaisin Joensuuhun ja Rentodiscoon! Cool Runnings -soundi juontaa juurensa samalla nimellä kulkeneeseen suomalaiseen reggaelehteen, jonka perustivat 70-luvun lopulla Tero 'Daddy T-Roy' Kaski ja Pekka Vuorinen. Monet lehden kirjoittajista toimivat myös selektoreina, ja soittivat reggaeta ja dancehallia jo 80-luvun alussa pääasiassa Helsingin klubeilla.

Nykyisin – aina kun soundi herää henkiin – Cool Runningsissa soittavat 90-luvulla posseen liittyneet Scandal Bag, Dublifter ja Garbage Man. Cool Runningsin esiintyminen kannattaa ehdottomasti tulla kokemaan. Näiltä levylautasilta löytyy sellaisia levyjä ja dubpleittejä, joita ei maailmassa ole kellään muulla! Jamaika-musan lisäksi kaapeista pauhaa myös soca, joten tanssit Rentodiscossa ovat taatut!


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev