Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
Ilosaarirock
Rentodisco

Ilosaarirockin Rentodisco on tarjoaa huikeat tanssit uimarannan sannalla Rentolavan bändien tauoilla ja yön viimeisinä hetkinä. Rentodiscossa esiintyy todella herkullinen kattaus soundsystemeitä ja DJ-vieraita aina Kuopiosta Britanniaan saakka. Tarjolla on reggaeherkkuja à la Riverside Rockers, erikoisherkkuja Cool Runningsin tarjoilemana, Funkkaa Taikka Kuole -porukan tiukkaa funkvääntöä, Black Bear Soundin kuuluja remiksejä, Rollomatikin vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä Mr Benn (UK), joka tuo terveiset suoraan Bristolista!

Tossut santaan ja peppu pyörimään!

 

Mr Benn (UK)

Mr Benn

Mr Benn on räjäyttänyt tiensä ihmisten sydämiin ympäri maapallon erehtymättömällä tyylillään. Mr Bennin tapa remiksata reggaerytmejä, hiphopia ja dancehallia saa tanssilattian kaaoksen valtaan, missä mies vain sattuu kulkemaan. Mr Benn on julkaissut virallisia remiksejä sekä kokonaisia albumeja, jotka ovat soineet ahkerasti Euroopan reggaebileissä. Uusimmalla levyllä kuullaan tämän hetken isoimpia alternative reggaen tähtiä kuten Top Cat, Tenor Fly, sekä Ragga Twins. Mr Benn on kiertänyt viime ajat keikkaillen ympäri maailmaa, joten on ilo ja kunnia saada takuuvarma tanssittaja suoraan Briteistä Rentodiscon stagelle!

facebook.com/djmrbenn


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev