Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Partnerit

Ilosaarirockin yhteistyökumppaneita ovat EMP, Radio Rock, LähiTapiola, Itä-Suomen yliopisto, Telekarelia, Tiketti, Karelia ammattikorkeakoulu, Joensuun kaupunki, Sonera, Arvid Nordqvist, Rumba, Ravintola Kerubi, VR, Sue, Vaganza, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Sanomalehti Karjalainen, Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö, Reilu kauppa ry, Ampparit.com ja Sinebrychoff.


EMP

EMP

Festarikansa tarvitsee sopivia vaatteita ja asusteita, kun Joensuun laulurinteeseen kurvaa. EMP on rokkivaatekauppa, joka toimii Euroopan laajuisesti ja yhtiö omaa myös läheiset suhteet rakkaaseen Pohjois-Karjalaan. EMP:n promotytöt kiertelevät yleisön joukossa, joten mene rohkeasti juttelemaan ja tilaa ilmainen EMP-kuvasto kotiisi.

emp.fifacebook.com/empfinland


Radio Rock

Radio Rock

Suomessa on vain yksi valtakunnallinen rock-kanava, Radio Rock. Koska Ilosaarirock on valtakunnallinen rockfestivaali, on pelkästään luontevaa, että yhdessä puuhataan – kehitellään kisoja ja kikkaillaan!

radiorock.fifacebook.com/asenneonrock


LähiTapiola

Kun Ilosaarirock alkaa vakuuttelemaan, otetaan puhelu LähiTapiolaan. LähiTapiola huolehtii esimerkiksi kaikkien Ilosaarirockin vapaaehtoisten vakuutuksista. Lisäksi LähiTapiola on tärkeä osa lasten Vekararokkia.

lahitapiola.fifacebook.com/lahitapiola


Itä-Suomen yliopisto

Ilosaarirock ideoi Itä-Suomen yliopiston kanssa erilaista "vastuullista" toimintaa reilusta kaupasta eettisten arvojen ylläpitoon. Rokkikansalle tuttua on yliopiston ja AMK:n tarjoama Ilosaari lounge sekä klassikoksi muodostunut kevään lippukisa.

uef.fifacebook.com/itasuomenyliopisto


Telekarelia

Telekarelia

Ilosaarirockissa naiset on rautaa ja verkkoyhteydet kuitua. Toimivat yhteydet festarialueelle toimittaa Telekarelia. Pitkän yhteistyön tuloksena Ilosaarirock ja Telekarelia suunnittelevat yhdessä festarialueen parannuksia sekä tekevät konkreettisia tekoja, jotta festarikansalla ja tekijöillä yhteydet ovat avoinna.

telekarelia.fi


Tiketti

Tiketti

Tiketti myy ansiokkaasti Ilosaarirockin liput 100 % kotimaisin voimin. Tiketti on hyvän mielen lippufirma, jota johdetaan oikeiden arvojen kannattelemana. Tiketti myy Ilosaarirockin paperi-, mobiili- ja pdf-liput. Lisäksi Tiketti hoitaa yhdessä Ilosaarirockissa Rokkivieraiden kulunvalvontaa.

tiketti.fifacebook.com/tiketti


Karelia ammattikorkeakoulu

Karelia ammattikorkeakoulu

Karelia ammattikorkeakoulu on mukana todella monessa. Viestinnän opiskelijat huolehtivat Tähtiteltan screen-kuvauksesta, Karelia tarjoaa Ilosaari Loungen yliopiston kanssa ja opiskelijat koodaavat Ilosaarirockin hienon mobiiliohjelman sekä tekevät Netti TV:n haastattelut. Lisäksi Karelia-amk:n musiikin koulutusohjelma pitää majaansa Popmuusikoiden Kerubissa. Karelia-amk on mukana myös Rokumentissa.

youtube.com/user/KareliaUASfacebook.com/KareliaAmmattikorkeakoulu


Joensuun kaupunki

Joensuun kaupunki

Ilosaarirock järjestetään Joensuussa ja Joensuu on reilu kaupunki. Eikä pelkältä tunnelmaltaan, vaan Joensuu on ihan virallisesti Reilun kaupan kaupunki. Reilun meiningin lisäksi Joensuu tarjoaa Rokkivieraille ilmaisia museokäyntejä ja onpahan Joensuun kaupunginorkesterikin soittanut festareilla, viimeksi edelliskesänä Antony & The Johnsonsin kanssa. Lisäksi Ilosaarirock kehittelee kaupungin kanssa yhdessä kaikkea bändiohjauksesta treenikämppiin ja kansainvälisiin kuvioihin.

joensuu.fifacebook.com/joensuuvirallinen


Sonera

Sonera

Jos Ilosaarirock ja festariväki ottaa matkapuhelin- tai minkä tahansa liittymän, niin Sonera on oikea toimittaja. Sonera tuo festarialueelle matkapuhelimien latauspisteitä, järjestää kisoja ja tarjoaa myös unohtumattomia festarikokemuksia asiakkailleen.

sonera.fifacebook.com/sonera


Arvid Nordqvist

Arvid Nordqvist

Arvid Nordqvist on yksityinen elintarvikealan myynti- ja markkinointiyritys, joka tunnetaan ympäristöpolitiikastaan ja vastuullisesta tuotteiden välittämisestä. Ilosaarirockiin Arvid Nordqvist toimittaa Reiluja ja luomuja tuotteita sekä tekee läheistä yhteistyötä Reilun kaupan kanssa. Ilosaarirockissa tuotteina ovat Reko-kahvi, La Celian Reilun kaupan viinejä, Parran luomuviinejä ja ihanaa proseccoa, luomuna tietysti!

arvidnordquist.fi


Rumba

Rumba

Ilosaarirock festariviikonloppu on täynnä ihmisiä, tunnetta, elämyksiä, bändejä ja fiilistä. Rumba on musiikkimedia, joka kertoo totuuden musiikista ja elämästä. Näin ollen Rumba on mukana festarialueella todentamassa Ilosaarirockin ainutlaatuista tunnelmaa ja keikkoja.

rumba.fi


Ravintola Kerubi

Kerubi on yksi Suomen tunnetuimmista rock-klubeista, jonka Popparit synnyttivät uudelleen Joensuun Ilosaaressa sijaitsevaan Karjalantaloon vuonna 2011. Kerubissa on kahden vuoden aikana esiintynyt yli 600 yhtyettä ja tilaisuuksia on järjestetty kulttuuritanhuista diskoihin saakka. Tsekkaa festarialueella Pop up -Kerubi ja käy virallisilla Ilosaarirockin klubeilla itse pääkallopaikalla.

kerubi.fifacebook.com/ravintola.kerubi


VR

VR

Ilosaarirockiin on järkevintä matkustaa junalla, sillä junamatkustamisessa on tunnelmaa ja se on myös ympäristöystävällistä. VR:n kanssa yhteistyössä kehitetään festarijunien palveluita ja suunnitellaan junayhteyksiä, jotta festariväki pääsee parhaalla mahdollisella tavalla ja aikataululla Joensuuhun. Sekä toki myös pois.

vr.fifacebook.com/VRyhteisellamatkalla


Sue

Sue

Ilosaarirock on vaihtoehtomusan festari ja Sue on indierockpunkmetalzine. Näinpä on selvää, että yhdessä leikitään. Rokkivieraille tuttuakin tutumpaa on särömusiikkiin keskittyvä Sue-teltta ja Suen piste festivaalialueella. Lisäksi Ilosaarirockin ja Rokumentin käsiohjelmat matkaavat Suen välissä useaan kotiin.

sue.fifacebook.com/Suezine


Vaganza

Vaganza

Ilosaarirockin mainostoimisto Vaganza on mainio tapaus. Firmassa on töissä vähintään yhtä pöljiä intoilijoita, kuin on Rokkitoimistolla, mutta näillä vaan on lahjakkuutta ihan eri mitoissa! Vaganza taikoo Ilosaarirockille graafisen ilmeen paitoihin, mainoksiin ja verkkosivuille. Lisäksi Vaganzan tyypit ovat kovia laulamaan karaokea ja keksimään mahtavia uusia ajatuksia.

vaganza.fifacebook.com/suunnittelutoimistovaganza


Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Muistatko mistä mistä ostit eväspizzasi Rokin leirintäalueelle? Papinkadun S-market palvelee Ilosaarirockin lähikauppana tuhansia leiriintyjiä ja festivaalivieraita. Papinkadun S-market kuuluu Pohjois-Karjalan Osuuskauppaan, joka on mukana tekemässä Ilosaarirockia, lasten Vekararokkia ja lisäksi syksyn Lehtiä Ilosaaressa- ja Rokumentti-festivaaleja.

kattaakarjalan.fifacebook.com/KattaaKarjalan


Sanomalehti Karjalainen

Sanomalehti Karjalainen

Sanomalehti Karjalainen on alueen tärkeimpänä mediana puuhaamassa monenlaista Ilosaarirockin kanssa. Rokkikansalle on tuttu esimerkiksi lehden Rokit-liite, jossa esitellään bändejä ja rokkitarinoita. Lisäksi Karjalainen on mukana valitsemassa yhtä artistia kesän festivaalille nuorille bändeille suunnatun Rokit-kisan kautta. Karjalainen on myös vahvasti mukana Rokumentti-festivaalilla.

karjalainen.fifacebook.com/SanomalehtiKarjalainen


Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö

Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö

Joensuun Popmuusikot yritti pystyttää vuosikausia Joensuuhun uutta rock-keidasta edesmenneen Rocklubi Kerubin tilalle, huonolla menestyksellä. Lopulta tilanne ratkesi, kun Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätlö vuokrasi Poppareille tilat alkuperäisestä Ilosaaresta. Näin Joensuuhun saatiin mahtava rock-areena Ilosaarirockin syntysijoille. KKES on mukana tukemassa Ilosaarirockia, Rokumenttia ja Vekararokkia.

kkes.fi


Reilu kauppa ry

Reilu kauppa ry

Tiesitkö, että Ilosaarirock on Reilu festari? Nyt tiedät ainakin. Reilu festari tekee läheistä yhteistyötä Reilu kauppa ry:n kanssa ja pyrkii kaikessa toiminnassaan huomioimaan kestävät ja eettiset arvot.

reilukauppa.fifacebook.com/reilukauppa


Ampparit.com

Ampparit.com

Ampparit.com on ilmainen uutisportaali. Amppareista löydät kattavan uutistarjonnan kotimaisista uutislähteistä, sisältäen uutisotsikot yli 250 suomalaisesta uutislähteestä. Uutistarjonnan lisäksi Ampparit.com tarjoilee sääennusteet paikkaan kuin paikkaan, netti-TV-ohjelmat ja TV-oppaan. Tämän kaiken saa toki myös mobiilisti – Androidille, iPhonelle ja Windows Phonelle!

ampparit.comfacebook.com/ampparit


Sinebrychoff

Sinebrychoff

Sinebrychoff toimittaa Ilosaarirockin yleisölle kesähelteen kylmät juomat. Sinebrychoff on ollut yksi Ilosaarirockin luotettavista pääyhteistyökumppaneista jo vuosikausia, johtuen yhdessä tekemisen mainiosta meiningistä. Sinebrychoff tuo Ilosaarirockiin Tuborg-oluen, siiderien ja lonkeron lisäksi mm. virvoitusjuomia ja vettä. Välillä Ilosaarirockin yleisöllä maistatetaan myös ihania uutuuksia.

sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev