Ilosaarirock 11.–13.7.2014  \\  Laulurinne  \\  Joensuu  \\  ilosaarirock  \\  @ilosaarirock

Majoitus

Tästä osiosta löydät tiedot Ilosaarirockin majoitusvaihtoehdoista, joita ovat muun muassa Ilosaarirockin omat leirintäalueet ja koulumajoitus, Holiday Linnunlahti sekä hotellimajoitus.

Ravileirintä

Ravi- tai Niittyleirintä

Ilosaarirockin viralliset leirintäalueet Ravi- ja Niittyleirintä sijaitsevat aivan festivaalialueen vieressä. Ravi- ja Niittyleirinnän järjestelyistä vastaa Ilosaarirockin järjestäjä Joensuun Popmuusikot ry. Ravi- ja Niittyleirintä ovat ikärajattomia, eli alueelle pääsevät majoittumaan myös alaikäiset.

Ravi- ja Niittyleirintä on tarkoitettu ainoastaan Ilosaarirockin asiakkaille eli alueille pääsevät majoittumaan vain Ilosaarirockin festivaali- tai klubirannekkeen tai pääsylipun omistavat festivaalivieraat.

Ravileirintä on avoinna torstaista 10.7. klo 18 maanantaihin 14.7. klo 12 saakka.

Niittyleirintä on avoinna perjantaista 11.7. klo 15 maanantaihin 14.7. klo 12 saakka.

Majoituksen ennakkovaraus

Voit varata ja maksaa paikan Ravi- ja Niittyleirinnässä ennakkoon:
» majoitus.ilosaarirock.fi.

Leirinnän asiakkaat voivat ostaa majoitusvarauksen yhteydessä ennakkoon myös parkkipaikan henkilö- ja matkailuautolleen sekä leirinnän vieressä Kuntokeitaalla lauantaina ja sunnuntaina tarjoiltavan Reilun brunssin liput.

Ravi- ja Niittyleirinnän ennakkovaraushinnat:
ennakkovaraus 30.6. asti 25€ / hlö
ennakkovaraus 1.7.–7.7. 30€ / hlö

Majoituksen maksaminen portilla

Majoittuminen on mahdollista ostaa portilta hintaan 35€ / hlö. Portilla on mahdollista maksaa käteisen lisäksi myös tavallisimmilla maksukorteilla. Portilla maksaessasi sinun tulee täyttää majoittumislomake. Tulosta ja täytä lomake jo etukäteen, näin lyhennät omalta osaltasi jonoja ja pääset leirintään nopeammin.

Leirintäalueiden palvelut

Ravi- ja Niittyleirintään on järjestetty festivaalin ajaksi majoittujia varten kioski, vesipisteitä, nuotiopaikkoja, ruokamyyntiä ja wc-koppeja. Suihkut löytyvät Kuntokeitaalta ja uimahalli Vesikosta. Asuntoautoille ja -vaunuille on varattu omat alueensa Raviradan kaviouralta. Yöpyminen muissa kuin matkailuajoneuvoiksi rekisteröidyissä autoissa on kielletty.

Ravi- ja Niittyleirinnässä on rannekkeenvaihtopiste, jossa voit vaihtaa klubi- ja festivaalilippusi sisäänpääsyyn oikeuttavaan rannekkeeseen. Ravileirinnästä johtaa alueelle uusi kolmosportti, joka on käytössä koko viikonlopun ajan.

Ravi- ja Niittyleirinnän asiakkaat pääsevät perjantaina 11.7. ilmaiseksi Töminä-klubille, joka järjestetään Sue-teltassa. Töminän rannekkeen saat leirintäalueelle saapuessasi, kun ilmoitat haluavasi Töminään.

Koulumajoitus

Koulu- ja salimajoitus on edullinen tapa majoittua Ilosaarirockissa. Koulumajoitus on tarkoitettu vain Ilosaarirockin asiakkaille, joten varaudu esittämään festivaali- tai klubilippusi tai -rannekkeesi paikalle saapuessasi. Koulumajoitus on ikärajaton ja majoitukseen pääsee majoittumaan myös alaikäiset. Rautatieaseman ja Laulurinteen välillä liikennöivät rokkibussit pysähtyvät koulumajoituksen kohdalla perjantaina sekä lauantaina aamupäivällä. Sisäänkirjautuminen majoitukseen tapahtuu Lyseon lukiolla osoitteessa Koskikatu 8.

Koulumajoitus on avoinna perjantaista 11.7. klo 15 maanantaihin 14.7. klo 12 saakka.

Voit varata ja maksaa paikan koulumajoituksessa ennakkoon:
» majoitus.ilosaarirock.fi.

Koulumajoituksen ennakkovaraushinta 30.6. saakka:
15€ / 1 yö, 25€ / 2 yötä, 35€ / 3 yötä.

Koulumajoituksen ennakkovaraushinta 1.7.–7.7.:
18€ / yö, 28€ / 2 yötä, 38€ / 3 yötä.

Koulumajoituksen hinta ovelta ostettuna:
20€ / 1 yö, 30€ / 2 yötä, 40€ / 3 yötä.

Majoitushintaan sisältyy pehmoinen patja ja suihkumahdollisuus. Majoittujia palvellaan valvotuissa tiloissa ympäri vuorokauden kahvilassa ja maksullisessa narikassa. Aamiainen maksaa ennakkoon ostettuna 5€ ja kahvilassa 6€, ja se sisältää puuron mehukeitolla/maidolla, täytetyn sämpylän, mehun ja kahvin/teen. Aamupalaa tarjoillaan lauantai- ja sunnuntaiaamuina klo 8.30–13.00 lukion kahvilassa.

Holiday Linnunlahti

Holiday Linnunlahti on Joensuun kaupungin virallinen leirintäalue, joka sijaitsee Laulurinteen vieressä. Leirintäalueella on mahdollisuus huoneisto-, teltta- ja karavaanarimajoittumiseen.

Lisätietoja ja varaukset:
www.linnunlahti.fi
if.ithalnunnil@selas

Joensuun hotellit

Kaupungin hotellit täyttyvät nopeasti Ilosaarirockin ajaksi, joten ole ajoissa liikkeellä. Yhteystiedot hotelleihin ja muihin lähialueen majoitusmahdollisuuksiin löytyvät osoitteesta www.visitkarelia.fi.