Ilosaarirock 11.–13.7.2014  \\  Laulurinne  \\  Joensuu  \\  ilosaarirock  \\  @ilosaarirock

Aksim & Musta Barbaari

Aksim & Musta Barbaari

Rokis eka Rokis vika! Rentolavalla räjähtää, kun viime vuoden yllättävin hitti lasketaan käyntiin heinäkuussa. Mustan Barbaarin Salil eka salil vika pullautti silmät päästä videon ilmestyessä nettivirtaan. "Mitäs tämä nyt sitten on?", kuului päätteiden äärestä ympäri Suomen. "Se on Musta Barbaari, stadin revityin laku!"

Musta Barbaari on erittäin piristävä ilmiö. Biisi on loistava ja artisti itse hieno esimerkki siitä, miten itseironialla ja itseluottamuksella laitetaan jauhot suuhun huutelijoille. Kyse ei kuitenkaan ole ohimenevästä hitistä, Musta Barbaari on tullut jäädäkseen! Taustalla vaikuttaa Kemmuru-mies Aksim, pitkän linjan suomihopin suunnannäyttäjä, joka valmistelee soololevyään Kemmurun ollessa tauolla.

Sielukkaasta vanhan liiton tuotannosta ja omaperäisestä flowsta tunnetun Aksimin soololevy ilmestyy toukokuussa. Musta Barbaari fiittaa alustavien tietojen mukaan useilla levyn raidoilla ja huhtikuussa luvassa on myös Barbaarin uusi biisi ja video. Aksim ja Musta Barbaari aloittivat yhteisen keikkailun viime syksynä. Yhteiset keikat on hiottu toimiviksi kuntoilijan luonteelle sopivalla armottomalla puurtamisella. Ilosaarirockin keikan Aksim ja Musta Barbaari heittävät kokonaisuudessaan yhdessä. Luvassa on tuoretta materiaalia molemmilta artisteilta ja yllätyksiäkin voi kuulemma odottaa. Tämä on nähtävä!


«  ohjelmasivulle