Ilosaarirock 11.–13.7.2014  \\  Laulurinne  \\  Joensuu  \\  ilosaarirock  \\  @ilosaarirock

Asa & Band

Asa

Suomen lahjakkaimpiin sanataiteilijoihin kuuluva Asa tuo Rentolavalle uuden kokoonpanonsa! Asan uudessa bändissä soittavat muun muassa perkussionisti Ras Moore, rytmiryhmä Antti Kivimäki ja Ville Väätäinen sekä viulusti Matti Pitkänen. Keikalla kuullaan Asan letkeän Rapsodia-albumin biisejä sekä valittuja paloja miehen soolouran varrelta. Luvassa on siis tiukka setti Suomen parasta folkräppiä!

Asa on kotimaisen hip hopin arvostetuimpia taiteilijoita, jonka musiikki taipuu niin AsaMasan letkeänkevyeen sanailuun kuin Foetida-mixtapesarjan korkealentoiseen psykedeliaan. Kertoivat Asan tarinat sitten bissen juomisesta tai aseistakieltäytymisestä, on lyriikka korkeatasoista ja läsnäolo täydellistä. Vaikka usein kyse onkin vasurisanomasta, ei näitä hommia hoideta vasemmalla kädellä. Taustat ovat täynnä mielenkiintoisia koukkuja ja epätavallisia sovituksia. Onkin mahtavaa kuulla, mitä kaikkea taitava livebändi saa biiseistä esiin.

Karismaattinen Asa saa tuhoja aikaan vaikka yksinään, joten bändikeikka tulee taatusti olemaan komea kokemus. Saavu paikalle ajoissa!


«  ohjelmasivulle