Ilosaarirock 11.–13.7.2014  \\  Laulurinne  \\  Joensuu  \\  ilosaarirock  \\  @ilosaarirock

Haloo Helsinki!

Haloo Helsinki!

Missä kumman välissä Haloo Helsingistä kasvoi yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä? Vastahan nämä aloittivat uransa ja soittivat Sulo-klubilla avausaktina...

Kuin salaa Haloo Helsinki on julkaissut neljä albumia, haalinut Emma- ehdokkuuksia, myynyt platinaa, soittanut satoja keikkoja ja rikkonut radiosoiton ennätyksiä hiteillään. Bändin neljäs levy Maailma on tehty meitä varten on roikkunut Suomen virallisella listalla tätä kirjoittaessa jo huimat 55 viikkoa yhtäjaksoisesti, joka on käsittämättömän kova saavutus!

Haloo Helsingin musiikki on kasvanut ja kypsynyt hienolla tavalla bändin jäsenten iän karttuessa. Bändin biiseissä on yhäkin mukana aimo annos nuoruuden kiihkoa, mutta sävellykset ja sanoitukset ovat albumi albumilta eheämpiä ja tasapainoisempia. Haloo Helsinki jos joku osaa tarttuvien pophittien kirjoittamisen. Pelkästään viimeisimmältä levyltä on julkaistu singlet Huuda, Vapaus käteen jää, Maailma on tehty meitä varten, Carpe Diem ja Lähtövalmiina. Edellislevyltä irrotettiin muun muassa Jos mun pokka pettää ja megahitti Maailman toisella puolen. Tuohon kun lisää kahden ensimmäisen levyn hitit, niin bändihän voi rakentaa koko settilistansa pelkistä radioaalloilta tutuista ralleista.

Haloo Helsinki sopii Laulurinteen päivänpaisteeseen kuin porkkana lumiukkoon. Ellin ja kumppanien astuessa lavalle voi antautua tarttuvan suomirockin otteeseen ja antaa kesän viedä!


«  ohjelmasivulle