Ilosaarirock 11.–13.7.2014  \\  Laulurinne  \\  Joensuu  \\  ilosaarirock  \\  @ilosaarirock

Jenni Vartiainen

Jenni Vartiainen

Jenni Vartiainen julkaisi kolmannen albuminsa Terra lokakuussa. Levy pamahti odotetusti listaykköseksi ja onkin pysynyt kärkikymmenikön tuntumassa siitä lähtien. Jalometallirajat paukkuvat taas ennätystahtia, kuten ovat paukkuneet edellisillä levyillä Seili ja Ihmisten edessä. Vartiaisen asema popin tähtitaivaalla on horjumaton, hän on ainoa todellinen suomalainen popin supertähti.

Vartiaisella alkaa olla melkoinen hittiputki yleisölle tarjottavaksi. Terra toi kansan hoilattavaksi singlet Junat ja naiset, Selvästi päihtynyt ja Suru on kunniavieras. Yölliseltä Seililtä irtosivat En haluu kuolla tänä yönä, Duran Duran, Nettiin ja jo ikoniseksi rakkauslauluksi muodostunut Missä muruseni on. Esikoisalbumi Ihmisten edessä taas tarjosi pysäyttävän nimikkolaulunsa lisäksi muun muassa laulut Mustaa kahvia ja Tunnoton. Tuosta paketista kelpaa kasata settilistaa Ilosaaren yleisölle!

Jenni Vartiainen esiintyi Ilosaarirockissa edellisen kerran vuonna 2010. Onkin jo korkea aika saada Jenni valaisemaan Laulurinne!


«  ohjelmasivulle