Ilosaarirock 11.–13.7.2014  \\  Laulurinne  \\  Joensuu  \\  ilosaarirock  \\  @ilosaarirock

Sanni

Sanni

Jos viime vuodelta pitäisi valita vain yksi uusi artisti kertomaan, missä suomalainen musiikki menee, olisi SANNI ilmeinen valinta. Parikymppinen popartisti julkaisi ensimmäisen singlensä Prinsessoja ja astronautteja vuoden 2013 huhtikuussa ja onnistui valloittamaan loppuvuoden aikana radiokanavat, yökerhot, musiikinkuuntelijat ja jopa kaiken tietävien kriitikoiden sydämet.

Poikkeuksellisen lahjakkaan SANNIn debyyttialbumi Sotke mut julkaistiin syksyllä. Levyltä on noussut radiosoittoon ensisinglen jälkeen muun muassa laulut Jos mä oon oikee, nimikkobiisi Sotke mut ja koskettava erokuvaus Me ei olla enää me. Parasta SANNIn kappaleissa on hienojen popkoukkujen ohella aito vilpittömyys, jolla hän laulaa kuulijoille omia sävellyksiään ja sanoituksiaan. SANNIn biisit koskettavat, koska ne ovat totta. Sanoituksissa ei seikkailla satumaailmoissa vaan nuoren ihmisen elämässä tässä ja nyt. Ja se on hienoa se.

Mikäli et ole ehtinyt vielä nähdä SANNIa keikalla, niin suosittelemme tekemään sen Ilosaarirockissa. Jos levy toimiikin mainiosti, niin live nostaa SANNIn arvon vieläkin korkeammalle. Sama vilpittömyys, joka hurmaa lauluissa, on satakertaisesti läsnä lavalla. Tästä ei voi olla pitämättä!


«  ohjelmasivulle