Ilosaarirock 11.–13.7.2014  \\  Laulurinne  \\  Joensuu  \\  ilosaarirock  \\  @ilosaarirock

Partnerit

Ilosaarirockin yhteistyökumppaneita ovat Sue, Itä-Suomen yliopisto, Tiketti, Soundi, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, EMP, Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö, Radio Rock, Ampparit.com, Karelia-ammattikorkeakoulu, Arvid Nordquist, Vaganza, Ravintola Kerubi, Joensuun kaupunki, Reilu kauppa ry, Sinebrychoff ja Sanomalehti Karjalainen.


Sue

Sue

Ilosaarirock on vaihtoehtomusan festari ja Sue on indierockpunkmetalzine. Näinpä on selvää, että yhdessä leikitään. Rokkivieraille tuttuakin tutumpaa on särömusiikkiin keskittyvä Sue-teltta ja Suen piste festivaalialueella. Lisäksi Ilosaarirockin ja Rokumentin käsiohjelmat matkaavat Suen välissä useaan kotiin.

sue.fifacebook.com/Suezine


Itä-Suomen yliopisto

Ilosaarirock ideoi Itä-Suomen yliopiston kanssa erilaista "vastuullista" toimintaa reilusta kaupasta eettisten arvojen ylläpitoon. Rokkikansalle tuttua on yliopiston ja AMK:n tarjoama Ilosaari lounge sekä klassikoksi muodostunut kevään lippukisa.

uef.fifacebook.com/itasuomenyliopisto.UEF


Tiketti

Tiketti

Tiketti myy ansiokkaasti Ilosaarirockin liput 100 % kotimaisin voimin. Tiketti on hyvän mielen lippufirma, jota johdetaan oikeiden arvojen kannattelemana. Tiketti myy Ilosaarirockin paperi-, mobiili- ja pdf-liput. Lisäksi Tiketti hoitaa yhdessä Ilosaarirockissa Rokkivieraiden kulunvalvontaa.

tiketti.fifacebook.com/tiketti


Soundi

Soundi

Vuonna 1975 perustettu Soundi on Suomen musiikkilehdistön kruununjalokivi. Rocklehti Soundin ja Ilosaarirockin laittaessa hynttyyt yhteen syntyyn taatusti mieleenpainuvia tarinoita musiikinnälkäisille rokkifaneille. Ja kun vielä päätoimittaja on kotoisin Lieksasta, ei tästä voi seurata kuin pelkkää hyvää!.

soundi.fifacebook.com/soundilehti


Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Muistatko mistä mistä ostit eväspizzasi Rokin leirintäalueelle? Papinkadun S-market palvelee Ilosaarirockin lähikauppana tuhansia leiriintyjiä ja festivaalivieraita. Papinkadun S-market kuuluu Pohjois-Karjalan Osuuskauppaan, joka on mukana tekemässä Ilosaarirockia, lasten Vekararokkia ja lisäksi syksyn Lehtiä Ilosaaressa- ja Rokumentti-festivaaleja.

kattaakarjalan.fifacebook.com/KattaaKarjalan


EMP

EMP.fi on rock-kansan suosikki! Valikoimasta löydät upeat vaatteet sekä naisille että miehille, cd:t/dvd:t, bändipaidat, korut, asusteet ja paljon muuta. Tutustu valikoimaan osoitteessa www.emp.fi ja tilaa neljä kertaa vuodessa ilmestyvä ilmainen EMP-kuvasto kotiisi.

emp.fifacebook.com/empfinland


Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö

Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö

Joensuun Popmuusikot yritti pystyttää vuosikausia Joensuuhun uutta rock-keidasta edesmenneen Rocklubi Kerubin tilalle, huonolla menestyksellä. Lopulta tilanne ratkesi, kun Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätlö vuokrasi Poppareille tilat alkuperäisestä Ilosaaresta. Näin Joensuuhun saatiin mahtava rock-areena Ilosaarirockin syntysijoille. KKES on mukana tukemassa Ilosaarirockia, Rokumenttia ja Vekararokkia.

kkes.fi


Radio Rock

Radio Rock

Suomessa on vain yksi valtakunnallinen rock-kanava, Radio Rock. Koska Ilosaarirock on valtakunnallinen rockfestivaali, on pelkästään luontevaa, että yhdessä puuhataan – kehitellään kisoja ja kikkaillaan!

radiorock.fifacebook.com/asenneonrock


Ampparit.com

Ampparit.com

Ampparit.com on ilmainen uutisportaali. Amppareista löydät kattavan uutistarjonnan kotimaisista uutislähteistä, sisältäen uutisotsikot yli 250 suomalaisesta uutislähteestä. Uutistarjonnan lisäksi Ampparit.com tarjoilee sääennusteet paikkaan kuin paikkaan, netti-TV-ohjelmat ja TV-oppaan. Tämän kaiken saa toki myös mobiilisti – Androidille, iPhonelle ja Windows Phonelle!

ampparit.comfacebook.com/ampparit


Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana todella monessa. Viestinnän opiskelijat huolehtivat Tähtiteltan screen-kuvauksesta, Karelia tarjoaa Ilosaari Loungen yliopiston kanssa ja opiskelijat koodaavat Ilosaarirockin hienon mobiiliohjelman sekä tekevät Netti TV:n haastattelut. Lisäksi Karelia-amk:n musiikin koulutusohjelma pitää majaansa Popmuusikoiden Kerubissa. Karelia-amk on mukana myös Rokumentissa.

youtube.com/user/KareliaUASfacebook.com/KareliaAmmattikorkeakoulu


Arvid Nordquist

Arvid Nordquist

Arvid Nordquist on yksityinen elintarvikealan myynti- ja markkinointiyritys, joka tunnetaan ympäristöpolitiikastaan ja vastuullisesta tuotteiden välittämisestä. Ilosaarirockiin Arvid Nordqvist toimittaa Reiluja ja luomuja tuotteita sekä tekee läheistä yhteistyötä Reilun kaupan kanssa. Ilosaarirockissa tuotteina ovat Reko-kahvi, La Celian Reilun kaupan viinejä, Parran luomuviinejä ja ihanaa proseccoa, luomuna tietysti!

arvidnordquist.fi


Vaganza

Vaganza

Ilosaarirockin mainostoimisto Vaganza on mainio tapaus. Firmassa on töissä vähintään yhtä pöljiä intoilijoita, kuin on Rokkitoimistolla, mutta näillä vaan on lahjakkuutta ihan eri mitoissa! Vaganza taikoo Ilosaarirockille graafisen ilmeen paitoihin, mainoksiin ja verkkosivuille. Lisäksi Vaganzan tyypit ovat kovia laulamaan karaokea ja keksimään mahtavia uusia ajatuksia.

vaganza.fifacebook.com/suunnittelutoimistovaganza


Ravintola Kerubi

Kerubi on yksi Suomen tunnetuimmista rock-klubeista, jonka Popparit synnyttivät uudelleen Joensuun Ilosaaressa sijaitsevaan Karjalantaloon vuonna 2011. Kerubissa esiintyy niin maailmantähdet kuin tuoreet vaihtoehtokyvyt ja keikkojen lisäksi talossa järjestetään myös leffa-, stand up- ja teatteri-iltoja ja bailataan Itä-Suomen suurimmassa indieyökerhossa. Kerubi myy Suomen parhaat burgerit, viime vuonna niitä meni noin 12 000. Burgerit ovat myynnissä myös festarialueen ravintolateltassa. Kerubissa järjestetään myös viralliset festariklubit.

kerubi.fifacebook.com/ravintola.kerubi


Joensuun kaupunki

Joensuun kaupunki

Ilosaarirock järjestetään Joensuussa ja Joensuu on reilu kaupunki. Eikä pelkältä tunnelmaltaan, vaan Joensuu on ihan virallisesti Reilun kaupan kaupunki. Reilun meiningin lisäksi Joensuu tarjoaa Rokkivieraille museokäyntejä ja onpahan Joensuun kaupunginorkesterikin soittanut festareilla, muun muassa Antony & The Johnsonsin ja Mike Pattonin kanssa. Lisäksi Ilosaarirock kehittelee kaupungin kanssa yhdessä kaikkea bändiohjauksesta treenikämppiin ja kansainvälisiin kuvioihin.

joensuu.fifacebook.com/joensuuvirallinen


Reilu kauppa ry

Reilu kauppa ry

Tiesitkö, että Ilosaarirock on Reilu festari? Nyt tiedät ainakin. Reilu festari tekee läheistä yhteistyötä Reilu kauppa ry:n kanssa ja pyrkii kaikessa toiminnassaan huomioimaan kestävät ja eettiset arvot.

reilukauppa.fifacebook.com/reilukauppa


Sinebrychoff

Sinebrychoff

Sinebrychoff toimittaa Ilosaarirockin yleisölle kesähelteen kylmät juomat. Sinebrychoff on ollut yksi Ilosaarirockin luotettavista pääyhteistyökumppaneista jo vuosikausia, johtuen yhdessä tekemisen mainiosta meiningistä. Sinebrychoff tuo Ilosaarirockiin Koff Rock -oluen, siiderien ja lonkeron lisäksi mm. virvoitusjuomia ja vettä. Välillä Ilosaarirockin yleisöllä maistatetaan myös ihania uutuuksia.

sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819


Sanomalehti Karjalainen

Sanomalehti Karjalainen on alueen tärkeimpänä mediana puuhaamassa monenlaista Ilosaarirockin kanssa. Rokkikansalle on tuttu esimerkiksi lehden Rokit-liite, jossa esitellään bändejä ja rokkitarinoita. Karjalainen on myös vahvasti mukana Rokumentti-festivaalilla.

karjalainen.fifacebook.com/SanomalehtiKarjalainen