FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Ajankohtaista


2.12.2015

Myyntipaikkahaku käynnissä

Ilosaarirock etsii laadukkaita ruokamyyjiä ja ravintoloita vuoden 2016 festivaalille. Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan festivaaliyleisölle laadukasta ja hyvää ruokaa, täytä hakulomake täällä. Valitsemme hakijoiden joukosta Ilosaarirockin ruokamyyjät. Haku päättyy 26.2.2016.


20.11.2015

Kesän ensi maistiaiset

Ilosaarirockin 2016 ensimmäiset artistit ovat julki! Laulurinteellä nähdään heinäkuussa tanskalainen rockjyrä Volbeat sekä brittiläinen indierock-komeetta The 1975. Euroopan suurimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Volbeat yhdistelee musiikissaan klassista rockia ja metallia. Bändi on yksi yleisömme eniten toivomista nimistä. Tanssittavaa rockia soittavan The 1975:n debyyttialbumi nousi ilmestyessään brittilistan kärkeen. Odotettu kakkoslevy julkaistaan helmikuussa.

Ilosaarirockin ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä, Lippupisteessä ja Joensuussa Levy-Eskoilla, Carelicumissa ja Prismassa.

Kesää kohti, rok rok!


20.7.2015

Kiitos rakkaat!

Ilosaarirock 2015 on onnellisesti ohi. Meitä oli Laulurinteellä 52 000 tekemässä yhdessä kesän parasta viikonloppua! Kiitos kaikille teille, olitte upeita. Nähdään taas 15. - 17.7.2016.

Auta meitä tekemään Ilosaarirockista parempi ja vastaa asiakaskyselyymme. Vastaajien kesken arvotaan lippuja ensi vuodelle.


16.7.2015

Ennakkomyynti päättyy perjantaina klo 16

Perjantaina klo 16 Ilosaarirock avaa porttinsa festarikansalle ja samalla päättyy lippujen ennakkomyynti. Mikäli lippuja jää portille myyntiin, niin kaikissa myyntipisteissä astuvat voimaan  porttihinnat, jotka löytyvät täältä. Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon!


15.7.2015

Elastisen haastattelu Ilosaari loungessa peruuntui

Elastisen haastattelu Ilosaari loungessa on peruuntunut aikataulullisista syistä. Elastisen tilalle saimme onneksi haastatteluun Pariisin Kevään Arto Tuunelan, joten mainio turinatuokio on tiedossa joka tapauksessa!


6.7.2015

Charli XCX ja Pariisin Kevät vaihtavat paikkaa

Aikataulullisista syistä johtuen brittitähti Charli XCX ja Pariisin Kevät vaihtavat esiintymisaikaa ja -paikkaa. Charli XCX esiintyy päälavalla lauantaina kello 16:00 ja Pariisin Kevät soittaa Tähtiteltassa samana päivänä kello 19:15. Tarkasta päivitetyt aikataulut. Näillä mennään, rok rok!


24.6.2015

Lataa Ilosaarirockin mobiiliopas

Ilosaarirockin perinteinen mobiiliopas on ladattavissa yleisimpiin älypuhelimiin (Android, iOS ja Windows Phone). Lue lisää ja lataa opas.


7.5.2015

Aikataulut ja extraohjelma julki

Ilosaarirockin soittoaikaulut ovat julki ja ne löytyvät täältä. Samalla julkaisimme myös sekopäisen monimuotoisen extraohjelman. Tarjolla on leffaa, roppakaupalla DJ-vieraita, skeittikisat, roller derbyä, hullu kasa artistihaastatteluita, pingistä, sup-lautailua ja ties sun mitä! Luvassa on taatusti #kesänparasviikonloppu.


29.4.2015

Samuli Putro ja kaupunginorkesteri!

Putro Parvella on Samuli Putron ja Joensuun kaupunginorkesterin erikoiskeikka, joka on samalla Putron kesän ainoa esiintyminen. Dramatisoitu show on tarjolla vaan Ilosaarirockissa! Putron lisäksi Rokkiin saapuu myös garage-iloittelija Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?


22.4.2015

Robin starttaa Ilosaarirockin päälavan

Popihme Robin starttaa Ilosaarirockin päälavan lauantaina. Robin nousi yhdeksi toivotuimmista artisteista, kun Ilosaarirock kiersi keväällä lukioita. Toiveitanne kuunnellaan! Uusia julkistuksia ovat myös Pertti Kurikan Nimipäivät, Joosua, Sonik, Ravage Ritual, Temple Balls ja Sulo-klubilla esiintyvä Egotrippi. Katso päivitetty ohjelma. Kohta mennään, rok rok!!


16.4.2015

Musta Paraati on Töminän tähti!

Töminä-klubilla esiintyvät paluun tehnyt kulttiyhtye Musta Paraati keulillaan Herra Ylppö, punkjyrät No Shame, Tryer, Foreseen ja Darfür, vuoden tulokas Lasten Hautausmaa, Sweatmaster-miesten uusi yhtye Lost Boots ja kitararokkarit Hard Action. Klubin liput tuttuun tapaan vain 10 euroa, osta poijes!


14.4.2015

HC Andersen ja Keinuva Lahna palaavat lavoille Ilosaarirockissa

Viime vuosituhannen outoilumusiikin legendat HC Andersen ja Keinuva Lahna palaavat yleisön eteen Ilosaarirockissa! Molemmilta yhtyeiltä on tiedossa myös uudelleenjulkaisuja. HC Andersenin solistinpukille nousee yllättäen Karri Miettinen eli Paleface. Nämä keikat pääset todistamaan vain Ilosaarirockissa!

Festarielämää-sivuilla haastattelussa HC Andersenin Ema ja Teho sekä Keinuvan Lahnan Petri Tiainen.


7.4.2015

Ilosaarirockin vapaaehtoishaku on käynnissä

Vapaaehtoiseksi Ilosaarirockiin? Ilosaarirockissa työskentelee joka vuosi miltei 2000 vapaaehtoista. Hae osaksi iloista joukkoa ja täytä vapaaehtoishakemus vaikka jo tänään! Lisätietoa täällä.


9.3.2015

Placebo, Ghost ja monia muita Ilosaarirockiin

Vaihtoehtorockin suurnimi Placebo (UK), kauhurock-ihme Ghost (SWE) ja indie/folk-poppparit Angus & Julia Stone (AUS) saapuvat Ilosaarirockiin. Kotimaisia kiinnityksiä ovat mm. Mokoma, Pariisin Kevät, Paperi T, SMC Lähiörotat ja Aivovuoto. Uudet artistit ja päiväkohtaisen ohjelman löydät ohjelma-sivulta. Julkaisemme lisää esiintyjiä kevään aikana. Ilosaarirockin päiväliput ovat nyt myynnissä, ne voit ostaa täältä.

Kesä lähenee, rok rok!


13.2.2015

Yli 30 artistia julki!

Laulurinteellä nähdään 17. - 19.7. mm. reggaelegenda Damian "Jr. Gong" Marley, brittipopparit Bastille, Charli XCX ja Tom Odell, rytmimusamiehet Big K.R.I.T., Beardyman ja Beres Hammond sekä metallistit Sunn O))), Sólstafir, Apocalyptica ja Amorphis Tales from the Thousand Lakes -erikoiskeikallaan.

Kotimaisista suuruuksista Rokkiin saapuvat Apulanta, Haloo Helsinki!, Elastinen, Popeda, SANNI, CMX ja lukuisat muut. Varmistunut ohjelma on nähtävissä ohjelma-sivulla.

Festarin kahden päivän liput, Sulo-klubin liput, ja leirintäpaikat ovat myynnissä nyt! Uutuutena myynnissä on rajoitettu määrä Premium-lippuja.
Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni