FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Majoitus

Useille Ilosaarirockin veteraaneille tärkein osa festaria on viikonlopun viettäminen leirintäalueella. Ilosaarirock rakentaa itse kaksi leirintäaluetta, jotka sijaitsevat festarialueen vieressä. Isommalla alueella eli Ravileirinnässä majoittuvat festarin hurjapäät, jotka nauttivat juhlinnasta. Niittyleirintä on oikea paikka festarivieraille, jotka haluavat parempia palveluita ja rauhallista lepoa.

Ilosaarirockin leirintäalueille (Ravi- ja Niittyleirintä) pääsevät vain festari- tai klubilippujen omistajat.

Niittyleirintä

Niittyleirintää on tänä vuonna kehitetty tasokkaammaksi leirintäalueeksi! Niittyleirinnän vihernurmelle otamme viikonlopun ajaksi rajoitetun määrän telttailijoita. Olemme varanneet jokaiselle teltalle mukavasti tilaa, jotta leiriytyjillä on mahdollisuus perustaa viihtyisä festivaalileiri! Niittyleirinnästä löytyy aikaisempaa enemmän vessoja ja vesipisteitä ja olemme kiinnittäneet erityishuomiota alueen siisteyteen ja kierrätysmahdollisuuksiin.

Niittyleirinnän lounge palvelee alueen majoittujia. Loungesta löytyy loikoilutilaa, kännykänlatauspisteet ja langaton netti asiakaskäyttöön. Alueella on kyläkauppa, josta voi hankkia syötävää ja juotavaa pahimman nälän ja janon selättämiseksi. Niittyleirinnän asiakkaiden käytössä on mikroaaltouunein ja vedenkeittimin varusteltu ruoanlaittopaikka. Alueelta löytyy myös nuotiopaikka. Suihkut sijaitsevat aivan Niittyleirinnän vieressä sijaitsevalla Kuntokeitaalla. Niittyleirinnän ranneketta näyttämällä pääset käymään suihkussa veloituksetta. Niittyleirinnän asiakkaat pääsevät kulkemaan myös Ravileirintään.

Niittyleirintä on avoinna perjantaista 17.7. klo 12 maanantaihin 20.7. klo 12 saakka.

Niittyleirinnän majoituksen voit ostaa ennakkoon Tiketistä. Majoitushinta pe–ma 45 € / hlö (30.6. saakka) ja 55 € / hlö (1.7. alkaen sekä portilta).

Ravileirintä

Ravileirintä on legenda johon joko ihastuu tai vihastuu. Yöt pyritään pyhittämään nukkumiseen, mutta muuten alueella vallitsee railakas festaripöhinä torstai-illasta maanantaiaamuun asti. Siitä pitävät huolen alueen tuhannet majoittujat.

Ravileirinnästä löytyy vessoja, vesipisteitä, nuotiopaikka ja ruokamyyntipiste. Lisäksi sisääntuloportin luona on kioski, josta saa virvokkeita, kahvia ja pientä syötävää. Kioskin luona on myös kännykänlatausmahdollisuus. Ravileirinnästä johtaa portti suoraan festivaalialueelle. Ravileirinnän rannekkeella ei pääse Niittyleirintään. Suihkut löytyvät Kuntokeitaalta ja Vesikosta.

Ravileirintä on avoinna torstaista 16.7. klo 18 maanantaihin 20.7. klo 12 saakka.

Ravileirinnän majoituksen voit ostaa ennakkoon Tiketistä. Majoitushinta to–ma 30 € / hlö (30.6. saakka) ja 40 € / hlö (1.7. alkaen sekä portilta).

Matkailuajoneuvot

Matkailuajoneuvoalue sijaitsee Ravileirinnässä, aivan telttailualueen vieressä. Matkailuajoneuvopaikat myydään ennakkoon ja mikäli paikkoja jää, niitä saa ostaa myös paikan päältä. Paikat jaetaan tulojärjestyksessä eikä niihin sisälly sähköä.

Matkailuajoneuvomaksun lisäksi jokaisella majoittujalla tulee olla Ravileirinnän ranneke.

Muut lähialueen matkailuajoneuvoalueet sijaitsevat Jokiasemalla ja Holiday Linnunlahdessa.

Varaa matkailuajoneuvopaikka ennakkoon Tiketistä. Matkailuajoneuvopaikka maksaa 36 €.

Yleisinfo Ravi- ja Niittyleirinnästä

  • Leirintäalueet ovat auki 24 h avaamishetkestä sulkemiseen. Henkilökunta on paikalla koko ajan palvelemassa asiakkaitamme.
  • Leirintäalueet on tarkoitettu ainoastaan Ilosaarirockin asiakkaille, eli majoittujalla tulee olla Ilosaarirockin festivaali- ja/tai klubiranneke
  • Leirintäalueet ovat ikärajattomia eli alueelle pääsevät majoittumaan myös alaikäiset
  • Leirintäalueen asiakkaat pääsevät ilmaiseksi perjantain Töminä-klubille
  • Festivaali- ja klubiliput tulee vaihtaa rannekkeisiin leirinnän portilla kun kirjaudut sisään leirintäalueelle
  • Asiakkaiden viihtyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi leirintäalueilla noudatetaan järjestäjän ja viranomaisten laatimia sääntöjä muun muassa tulentekoon ja telttojen turvaväleihin liittyen. Lisäksi alueille ei saa tuoda huonekaluja ja vaarallisia esineitä.
  • Tuo mukanasi ne asiat, mitkä jaksat maanantaiaamuna kantaa pois
  • Leirintäalueilla on mahdollisuus kierrättää jätteet

Suihkut

Suihkut löytyvät Kuntokeitaalta ja virkistysuimala Vesikosta. Ilosaarirockin rannekkeella pääsee Vesikkoon uimaan ja suihkuun 4 eurolla. Vesikko on auki perjantaina klo 6 – 20, lauantaina ja sunnuntaina klo 10 – 17 ja maanantaina klo 6.00 – 20.30. Niittyleirinnän vieressä sijaitsevalla Kuntokeitaalla pääsee suihkuun viikonlopun aikana pe klo 8 – 22 ja la – su klo 8 – 23. Suihkukäynti 3 €, Niittyleirinnän asiakkaille ilmainen.

Koulumajoitus

Katto pään päälle ja alle pehmoinen patja? Silloin oiva valinta on Ilosaarirockin koulumajoitus, joka sijaitsee alle kilometrin päässä festarialueelta. Koulumajoitus aukeaa perjantaina 17.7. klo 14 ja sulkeutuu maanantaina 20.7. klo 12. Voit varata majoituksen yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi yöksi. Majoituksen vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Majoitushintaan sisältyy patja ja suihku. Lisäksi majoitustiloista löytyy kahvila ja maksullinen narikka, jotka ovat auki ympäri vuorokauden. Kahvilassa myydään maukasta aamiaista lauantaina, sunnuntaina ja maanantaina. Aamiaisen voit ostaa ennakkoon Tiketistä, mutta myös paikan päältä.

Rautatieaseman ja Laulurinteen välillä liikennöivät rokkibussit pysähtyvät koulumajoituksen kohdalla perjantaina sekä lauantaina aamupäivällä.

Koulumajoitus on tarkoitettu vain Ilosaarirockin asiakkaille, joten varaudu esittämään festivaali- tai klubilippusi tai -rannekkeesi paikalle saapuessasi. Koulumajoitus on ikärajaton ja majoitukseen pääsee majoittumaan myös alaikäiset. Koulumajoituksen vastuullinen järjestäjä Mutalan Riento. Sisäänkirjautuminen majoitukseen tapahtuu Lyseon lukiolla osoitteessa Koskikatu 8.

Koulumajoituksen lähistöllä on rajoitettu määrä autopaikkoja.

Varaa koulumajoitus sekä aamiainen ja autopaikat Tiketistä.

Koulumajoituksen hinta ennakkoon 30.6. saakka 18 € / 1 yö, 30 € / 2 yötä, 40 € / 3 yötä.

Koulumajoituksen hinta 1.7. alkaen ja portilta 20 € / 1 yö, 35 € / 2 yötä, 45 € / 3 yötä.

Aamiainen 9,50 € ja parkkipaikka 14,50 €.

Koulumajoituksen ennakkomyynti päättyy torstaina 16.7. klo 24.

Holiday Linnunlahti

Holiday Linnunlahti on Joensuun kaupungin virallinen leirintäalue, joka sijaitsee Laulurinteen vieressä. Leirintäalueella on mahdollisuus huoneisto-, teltta- ja karavaanarimajoittumiseen.

Lisätietoja ja varaukset:
www.linnunlahti.fi
if.ithalnunnil@selas

Joensuun hotellit

Kaupungin hotellit täyttyvät nopeasti Ilosaarirockin ajaksi, joten ole ajoissa liikkeellä. Yhteystiedot hotelleihin ja muihin lähialueen majoitusmahdollisuuksiin löytyvät osoitteesta www.visitkarelia.fi.

Vuokraa asuntosi festarivieraille

Haluatko tienata helposti hyvät rahat? Karelia Expert etsii asuntoja vuokralle Ilosaarirockin viikonlopuksi. Yksityismajoituksen kysyntä on kesätapahtumien aikaan suurta ja tarjolla on hyvin erilaisia majoittujia perheistä pariskuntiin.

Jos haluat vuokrata asuntosi, ota yhteyttä Karelia Expert Matkailupalveluun, joka hoitaa keskitetysti yksityismajoitukset Ilosaarirockin ja Kuninkuusravien aikaan. Karelia Expert Matkailupalvelu toimii yksityismajoituksen osalta yhteystietojen välittäjänä asiakkaan ja asunnon vuokraajan välillä. Saat toki itse päättää kuka asuntoosi majoittuu. Vuokraamalla asuntosi teet palveluksen joensuulaisille tapahtumille ja kaupunkiin saapuville matkailijoille.

Asuntojen vuokraajat voivat ottaa yhteyttä Karelia Expert Matkailupalveluun, puh. 0207 434 660, if.aileraktisiv@selas.


< takaisin infon etusivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni