FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Saapuminen

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä (Linnunlahdentie 3), joka sijaitsee noin kilometrin päässä Joensuun torilta. Tältä sivulta löydät tietoa Ilosaarirockiin saapumisesta, Rokkijunien- ja bussien liikennöinnistä, festivaalin auto- ja pyöräparkkialueista sekä festivaalin aikaisista tilapäisistä liikennejärjestelyistä.

Junat

Juniin on lisätty Ilosaarirockin ajaksi vaunuja. Ilosaarirock-juna lähtee Helsingistä Joensuuhun perjantaina klo 8.30 ja lähtee Joensuusta Helsinkiin sunnuntaina ja maanantain välisenä yönä klo 02. Katso hinnat ja aikataulut www.vr.fi.

Bussikuljetukset ja kimppakyydit

Ilosaarirock järjestää bussikuljetuksia festarille mm. Kuopiosta, Savonlinnasta, Jyväskylästä ja Mikkelistä. Lisäksi yhdistykset ja matkanjärjestäjät tekevät bussimatkoja Ilosaarirockiin. Lisätietoja bussikuljetuksista löydät täältä.

Katso myös www.onnibus.com ja www.matkahuolto.fi.

Näiden sivujen keskustelupalstalta löytyy järjestämö-osio, jonka kautta joka vuosi sadat rokkivieraat sopivat kimppakyydeistä Ilosaarirockiin ja takaisin. Kyytejä voi myös huhuilla Ilosaarirockin Facebook-eventissa.

Rokkibussilla pääsee rautatieasemalta festivaalialueelle

Rokkibussit liikennöivät perjantaina ja lauantai-aamupäivän aikana rautatieasemalta festivaalialueelle ja sunnuntaina festivaalialueelta takaisin asemalle. Perjantaina ja lauantaina bussit pysähtyvät myös koulumajoituksessa. Rokkibussit lähtevät rautatieasemalta junien saavuttua ja bussien täytyttyä.

Ilosaarirockin aikana Tiedepuiston edessä toimii myös tilapäinen taksitolppa. Taksin puhelinnumero on 0601 10100.

Muuttuneita liikennejärjestelyitä Ilosaarirockin aikana

Ilosaarirock aiheuttaa tilapäisiä muutoksia Laulurinteen ja sen lähialueen liikennejärjestelyihin, jotka helpottavat ja turvaavat yleisön liikkumista alueella sekä rauhoittavat lähialueita. Suosittelemme paikallista yleisöä saapumaan alueelle kävellen tai pyörällä. Valvottu pyöräparkki sijaitsee jäähallin edessä.

Linnunlahdentie katkaistaan moottoriajoneuvoliikenteeltä Länsikadun ja Kuntokeitaan väliseltä osuudelta perjantai-iltana klo 16. Tie avataan autoille maanantaina klo 06. Länsikatu suljetaan moottoriajoneuvoilta ja kevyeltä liikenteeltä perjantaina klo 16 Papinkadun ja Eteläkadun väliseltä osuudelta. Tie avataan maanantaina klo 06.

Parkkialueet autoille

Vartioitu Hallitien parkkitalo sijaitsee Holiday Linnunlahden vieressä ja sinne ajetaan Linnunlahdentietä pitkin Länsikadun suunnasta perjantaina klo 24 mennessä. Parkkeeraaminen maksaa 24 € / viikonloppu ja autoa ei voi siirtää pois viikonlopun aikana vaan vasta sunnuntaina klo 17 – 24 tai maanantaina klo 7.00 alkaen. Autolla pääsee käymään lauantaina ja sunnuntaina klo 10 – 16 välisenä aikana. Parkkimaksu maksetaan lähdettäessä parkkitalon maksuautomaateille perjantaina saatua parkkilippua vastaan. Parkkitalosta vastaa Joensuun Pysäköinti Oy.

Ravi- ja Niittyleirinnän parkkialueet avautuvat torstaina klo 18 ja autot tulee olla ajettuna pois maanantaina klo 12 mennessä, jolloin leirintäalueet menevät kiinni. Parkkialueille ajetaan Heinäpurontien kautta.

Leirintöjen parkkialueet ovat maksullisia ja paikan voi autolleen ostaa ennakkoon Tiketin kautta (16,50 €) tai portilta (20 €). Näiden parkkialueiden järjestelyistä vastaa Ilosaarirock. Autopaikkoja on rajoitetusti. Ajoneuvoissa yöpyminen on kielletty. Laulurinteen alueen lähikaduilla on Ilosaarirock-viikonloppuna tilapäisiä pysäköintikieltoja. Älä hanki sakkoja, noudata kieltoja. Pysäköintiä valvoo järjestyksenvalvojien lisäksi poliisi ja pysäköinninvalvojat.

Pyöräparkki palvelee festivaaliviikonloppuna

Valvottu pyöräparkki sijaitsee jäähallin edessä, katso aluekartta. Pyöräparkki on avoinna perjantaina klo 17 – 03, lauantaina klo 11 – 02 ja sunnuntaina klo 11 – 01.

Polkupyörän jättäminen parkkiin maksaa 2 € / kerta. Muista noutaa pyöräsi ajoissa ennen parkin sulkemisaikaa.


< takaisin infon etusivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni