FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Liput

Ilosaarirockin ennakkolippujen ja -majoitusten myynti on käynnissä. Lippuja myydään Tiketin ja Lippupisteen palveluissa sekä Joensuussa Levy-Eskoilla, Carelicumissa ja Prismassa. Alle 8- vuotiaat (huoltajan seurassa) ja yli 65-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. Vammaiselle henkilölle, jolla on oikeus avustajaan, avustajan tuominen festivaalille on ilmaista.

Osta liput

Toimitusehdot ja eri maksumahdollisuudet (kulttuurisetelit ja -kortit) löydät Tiketin ja Lippupisteen sivuilta. Kaikki festivaali- ja klubiliput tarkastetaan sähköisesti rannekkeenvaihtopisteissä ja vaihdetaan sisäänpääsyyn oikeuttaviin rannekkeisiin.

Lipputyypit

Kaikki hinnat sisältävät palvelumaksut. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Ilosaarirock kahden päivän lippu la–su 18. – 19.7.

Oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle festaripäivinä lauantaina ja sunnuntaina. Hinta ennakosta 98€, portilta 110€.

Kahden päivän Premium-lippu la–su 18. – 19.7.

Oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle sekä Premium-alueille. Premium-asiakkaille on tarjolla oma rannekkeenvaihtopiste, oma portti festivaalille, oma anniskelualue, josta näkymä päälavalle, oma vessa-alue sekä ilmainen narikka. Premium-asiakkaat saavat rannekkeen lisäksi Premium-passin, jolla kulku omille alueille. Ilosaarirock tarjoaa Premium-asiakkaille myös aamukahvit. Premium-lippuja on myynnissä rajoitettu erä. Hinta 151€.

Lauantain päivälippu

Oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle lauantaina 18.7. Katso ohjelma täältä. Hinta ennakosta 69€, portilta 79€.

Sunnuntain päivälippu

Oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle sunnuntaina 19.7. Katso ohjelma täältä. Hinta ennakosta 69€, portilta 79€.

Sulo-klubi perjantaina 17.7.

Pääsy perjantain Sulo-klubille. Hinta ennakosta 32€, portilta 40€.

Töminä-klubi perjantaina 17.7.

Pääsy perjantain Töminä-klubille. Hinta ennakosta 10€, portilta 12€. Ravi- ja Niittyleirinnän asiakkaille Töminä on ilmainen.

Leirintäliput

Niittyleirintä pe–ma 17. – 20.7.

Pääsy Ilosaarirockin uudistetulle, viihtyisälle leirintäalueelle, josta löydät entistä paremmat palvelut (vessat, vesipisteet, kierrätys, siisteys, kyläkauppa, ruuanlaittopaikka, ilmainen suihku). Niittyleirinnän lippuja on myynnissä rajoitettu erä. Ennakkohinta 45€ 30.6. saakka, 55€ 1.7. alkaen sekä portilta, varaukset tiketti.fi

Ravileirintä to–ma 16. – 20.7.

Pääsy Ilosaarirockin legendaariselle leirintäalueelle, jossa juhlat ovat kuumimmat. Ennakkohinta 30€ 30.6. saakka, 40€ 1.7. alkaen sekä portilta, varaukset tiketti.fi

Koulumajoitus pe–ma 17. – 20.7.

Pääsy Ilosaarirockin viihtyisään koulumajoitukseen sisätiloihin. Koulumajoitus sijaitsee noin kilometrin päässä festivaalialueelta. Mahdollisuus varata myös autopaikka ja aamupala. Ennakkohinta alkaen 20 €/yö, varaukset tiketti.fi

Koulumajoituksen ennakkomyynti päättyy torstaina 16.7. klo 24.

Ympäristölippu

Ilosaarirock ja Suomen luonnonsuojeluliitto tarjoavat lipunostajille helpon tavan vaikuttaa ympäristön suojeluun. Ilosaarirockin ympäristölipun oston yhteydessä lahjoitat 3€ Suomen luonnonsuojeluliitolle maakotkan elinolojen parantamiseen. Lue lisää suojelukohteestamme.

Poliisi on myöntänyt ympäristölipun rahankeräysluvan Suomen luonnonsuojeluliitto ry:lle. Luvan numero on POL-2014-12320. Toimeenpanoaika ja -alue: 1.1.2015 – 31.12.2016 koko maassa lukuun ottamatta Ahvenanmaata.

Lippujen palautus

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta. Ostetusta lipusta palautetaan rahat, mikäli koko tapahtuma peruuntuu.

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni