FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Alueohjelma

Lavoilla soittavien bändien lisäksi Ilosaarirockissa tapahtuu ympäri festari- ja leirintäalueita. Tarjolla on Juustodiscoa, skeittausta, roller derbyä, sup-lautailua, ryhmäpingistä, joogaa ja ties sun mitä!

Juustodisco

Legendaarinen Juustodisco siirtyy yleisön pyynnöstä Ravileirinnästä suuremmalle tatamille! Discoa tanssitaan lauantaina ja sunnuntaina Metelli-teltassa viimeisten bändien jälkeen. DJ Janne Laurilan soittolista koostuu tuttuun tapaan pelkästään illan viimeisistä hitaista!

Pingisklubi

Pingisklubi järjestää parin viime vuoden malliin ryhmäpingistä Rentolavan rannalla bändien väleillä noin klo 12-17. Kuka tahansa saa osallistua peleihin, joita tahdittavat Rentodiscon DJ:t. Mahtavaa hommaa!

Rentodisco

Lauantaina ja sunnuntaina Rentolavan tauoilla rantakansaa tanssittaa Rentodisco. Suomen parhaimpien DJ-vieraiden musatyylit vaihtelevat räpistä maailmanmusiikkiin ja Balkan-tansseihin.

Sup-lautailu

Rentolavan rannalla on mahdollista testata sup-lautailua lauantaina ja sunnuntaina iltapäivisin. Juuri mikään ei ole parempaa kuin lillua laudalla ja tsekkailla järveltä Rentolavan bändejä! Sup-lautailun järjestää Arctic Trainers.

Tikarin skeittikisat

Perinteiset Tikarin skeittikisat järjestetään jälleen lauantaina klo 12, pääportin kulmilla olevassa skeittipuistossa. Luvassa komeaa skeittausta ja letkeää tunnelmaa. Vapaa pääsy. Tarkasta koostevideo vuoden 2014 meiningeistä Vimeosta.

Roller derby

Joensuun roller derby -joukkue Rolling Rogues järjestää lajin näytösottelun Mehtimäen jäähallissa (Pääportin vieressä) lauantaina klo 12. Vastaan asettuu Kuopion Roller Derby, joten luvassa on tiukka taisto Savon ja Karjalan välillä! Vapaa pääsy.

Peliteltta

Tähtiteltan nurmelle nousee upouusi peliteltta, jossa pääset testaamaan kotimaisten pelifirmojen parhaimmistoa ja kuuntelemaan tekijöiden kuulumisia. Testaa nouseeko enkat festarifiiliksissä! Lue lisää peliteltasta täältä.

Alue-esiintyjät

Festari- ja leirintäalueilla pyörii erilaisia alue-esiintyjiä viikonlopun aikana. Jos bongaat esim. Grannies Smokin Pipesin tai Jannen ja Tulkin, älä säikähdä. Alue-esiintyjiä saa syöttää omalla vastuulla.

Jooga & festarijumppa

Ravi- ja Niittyleirinnässä järjestetään joogaa ja festarijumppaa lauantaina ja sunnuntaina klo 11. Lisätietoja myöhemmin.

Karnevaalialue

Tähtiteltan ja rannan välissä on karnevaalialue, jossa pääsee puuhailemaan erilaisilla puuhavälineillä. Alueella on myös pussauskoppi, jossa voi vaikkapa... tuumiskella.


Tuunaa festaripaitasi

Metelli-teltan alueella on mahdollista tuunata oma paitasi festarikäyttöön soveltuvaksi Marttojen opastuksella. Paita mukaan ja tuunaamaan!

Ilmastotorin kännykänlataus

Metelli-teltan alueella voit ladata kännykän polkemalla omilla jaloillasi! Samalla voit kokeilla keittää kahvia tanssimalla. Joensuun Ilmastotorin pisteellä sähkö tuotetaan ihmisvoimin.

Ihmislinko

Metelli-teltan alueelta löytyy ihmislinko, jossa voi käydä heittämässä itsensä kohti taivasta.


< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni