FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Bastille (UK)

Bastille

Brittiyhtye Bastillen suosio on jotakin järjetöntä. Bändin debyyttialbumi on myynyt maailmanlaajuisesti jo kahdeksan miljoonaa kappaletta, levy nousi suoraan brittilistan kärkeen ja kohosi myös Yhdysvalloissa top-kymppiin julkaisuviikollaan. Pompeii-hittiä on luukutettu Spotifysta ja YouTubesta yhteensä yli 400 miljoonaa kertaa, bändi on soittanut suunnilleen kaikilla tärkeimmillä festareilla ja kahminut palkintoja gaaloissa. Ja tosiaan, niitä levyjä on vasta yksi!

Bastillen positiiviset ja intohimoiset poprock-biisit ovat mainio esimerkki 2010-luvun bändimusiikista. Laulaja Dan Smithin vetämä yhtye sekoittelee genrejä tanssimusiikista kitararockiin raja-aidoista välittämättä. Kuvastava on Suomessakin paljon radiosoittoa saanut sinkku Of the Night, joka on härski mash-up ysäritanssihiteistä Rhythm of the Night ja Rhythm Is a Dancer. Livenä Bastille yksinkertaisesti valloittaa, keikat ovat yhtä liikutuksen kyyneltä ja riemunkiljahdusta. Tämä on todistettu Suomessakin muutamaan otteeseen.

Tällä hetkellä Bastille valmistelee seuraajaa Bad Blood -debyytilleen. Ilosaarirockiin bändi saapuu isompana kuin koskaan, mukanaan nippu uusia kappaleita. Tästä tulee valtavaa, suosittelemme varamaan paikat eturivistä erittäin hyvissä ajoin!


< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni