FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Beres Hammond (JAM)

Beres Hammond

Lovers rockin kuningas Rentolavalle! Hunajaääninen reggaelaulaja Beres Hammond aloitti uransa jo 70-luvulla ja on kantanut loversin lippua korkealla jo kolme vuosikymmentä. Vuonna 2012 julkaistu albumi One Love, One Life kruunasi Hammondin pitkän uran nousten Billboardin reggaelistan kärkeen ja tuoden miehelle Grammy-ehdokkuuden.

Beres Hammond edustaa klassista lovers rockia, reggaen pehmeää ja valoisaa tyylisuuntaa. Miehen laulutyyli tuo mieleen soul-legendat Sam Cooken ja Otis Reddingin. Sanotaankin, että jos haluaa hurmata jamaikalaisen naisen, kannattaa hänelle soittaa Beres Hammondia. Hammond on flirttaillut urallaan myös dancehallin ja painavamman yhteiskunnallisen reggaen kanssa, mutta omimmillaan hän on sielukkaissa balladeissa, joissa lämmin ja tunteikas ääni pääsee oikeuksiinsa.

Beres Hammond sopii kesän parhaimpaan viikonloppuun täydellisesti. Lämmin rantavesi, varpaita kutitteleva hiekka ja Hammondin bändin hyväilevän rennot rytmit lennättävät mielen Karibian auringon alle. Jo pelkkä ajatus saa suupielet kohoamaan!


< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni