FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Big Krit (USA)

Big Krit

Def Jamin artisti Big K.R.I.T. on tällä hetkellä polttavan kuumaa kamaa jenkkien hip hop -kentällä. Mississippiläinen räppäri ja tuottaja on Southern hip hopin kirkkaimpia uusia tähtiä ja kulkee vakaasti OutKastin, Scarfacen ja UGK:n kaltaisten legendojen jalanjäljissä.

Big K.R.I.T. eli Justin Scott keräsi runsaasti kehuja jo mixtapeillaan joita ylistivät niin Pitchfork kuin alan lehdistö. Debyyttialbumi Live from the Underground kipusi suuren hypen myötä hip hop -listojen kärkeen. Odotettu kakkosalbumi Cadillactica julkaistiin marraskuussa 2014 ja se nousi Billboardin listalla aina kutossijalle saakka. Big K.R.I.T.:n ura on kiihkeässä nousukiidossa ja miehestä odotetaan uutta etelän megatähteä.

Monipuolisella Cadillacticalla vierailevat muun muassa Wiz Khalifa, Lupe Fiasco ja Raphael Saadiq. Albumi on soulia, funkia ja läskiä etelän hip hopin biittiä yhdistelevä, äärimmäisen luova ja musikaalinen kokonaisuus, joka on kerännyt ylistäviä arvosteluita pitkin matkaa. Big K.R.I.T. rikkoo genrerajoja ja sekoittelee musiikkityylejä mielensä mukaan, mutta tekee kaiken superilla tyylitajulla. Nyt tätä etelän herkkua saa maistaa myös Suomessa!


< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni