FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

SMC Lähiörotat

SMC Lähiörotat

No joo, olette oikeassa. Oli tosiaan aikakin, että SMC Lähiörotat saapuu Ilosaarirockiin. Paljon tätä meiltä on pyydetty ja viimein aikataulut natsaavat yhteen. Ensi kesänä Juno, Avionin Prinssi, Erä-Koira ja Thono Slowknow nähdään Laulurinteellä!

Räp-posse SMC Lähiörotat pöläytti Suomen hip hop ja skeittiskeneä ensimmäisen kerran vuonna 2009, jolloin porukalta julkaistiin ensimmäinen video YouTubeen. Katsojakertoja sateli hetkessä satojatuhansia ja kokoonpano oli kaikkien aikaansa seuraavien huulilla. Seuraavat videot nostivat pöhinää eksponentiaalisiin määriin, kunnes bändi ilmoitti julkaisevansa debyyttialbuminsa kesäkuussa 2011. Älppäri Raffii Suomi-flättii lunasti valtavaksi kasvaneet odotukset nousten listakakkoseksi. Levy ansaitsi jopa kolme Emma-ehdokkuutta, joka varmasti yllätti yleisön lisäksi myös itse artistit.

SMC Lähiörotat edustaa hip hopin alkujuuria. Posse räppää kotikulmistaan, keikkailee kun huvittaa, vääntää videoita jos siltä tuntuu eikä ota itseään tai maailmaa turhan vakavasti. Nämä tyypit eivät koskaan tule valloittamaan olympiastadionia, mutta Ilosaarirockin Rentolavan he laittavat taatusti sekaisin!


< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni