FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Teksti-TV 666

Teksti-TV 666

Ei uskoisi, että Teksti-TV 666 on soittanut ensimmäisen keikkansa vain reilu vuosi sitten. Tämä viiden miehen kokoonpano onkin nopeasti noussut yhdeksi Suomen indierock-taivaan kirkkaimmaksi tähdeksi – eikä suotta. Tulevaisuuden tusina -äänestyksen voittoa ja muuta suitsutusta kovempaa karjuu kuitenkin bändin voimakas, mukaansatempaava livemeininki. Surisevat särökitarat pauhaavat ja huuruinen äänimaailma vie kuulijan mennessään. Tanssijalkaa on mahdoton pysäyttää. Psykedeelisen rockin vauhdikkuutta ja efektien sävyttämää jumitusta taidokkaasti yhdistelevä Teksti-TV 666 tarjoilee omintakeisen cocktailinsa peräti kolmen kitaristin voimin.

Teksti TV-666 julkaisi debyytti-ep:n "1" viime elokuussa ja sen sisältämät kappaleet Piritorilta taivaaseen sekä Sä et tuu enää takaisin koskaan ovat raikuneet radiotaajuuksilla tiuhaan tahtiin sekä tanssittaneet indiediscoissa läpi Suomen. Mistään keveystä radiopopista ei kuitenkaan ole kysymys, sen verran hämyistä tekstareiden meno on.

Ilosaarirockin lavalle astelevan yhtyeen nerokkuus korostuu entisestään livenä. Suosittelemme saapumaan paikalle tanssikengät jalassa ja tukka hulmuten!


< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni