FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Tom Odell (UK)

Tom Odell

Brittilaulaja Tom Odell on julkaissut vasta yhden albumin, mutta hänen suosionsa noussut huimiin sfääreihin. Debyytti Long Way Down nousi brittilistan ykköseksi ja Odell palkittiin Brit Awards -gaalassa Critics' Choice -pokaalilla, jonka ovat voittaneet aiemmin muun muassa Adele ja Florence and the Machine. Sinkkua Another Love on kuunneltu YouTubesta järisyttävät 55 miljoonaa kertaa ja biisistä on kasvanut valtava hitti myös Britannian ulkopuolella.

Vuonna 1990 syntynyttä Odellia voi kuvata klassiseksi laulaja-lauluntekijäksi. Pianovetoiset biisit ovat täynnä sielua ja sydäntä raastavaa tunnetta. Odellin herkkä tulkinta tuo mieleen Jeff Buckleyn ja dramaattisuuden puolesta mies voisi esittää vaikka seuraavan James Bondin tunnarin. Odellin levy-yhtiölleen kiinnittänyt Lily Allen vertasi laulajan lavaenergiaa nuoreen David Bowieen. Livenä Odellin bändi nouseekin aivan uudelle tasolle seesteisiin levyihin verrattuna.

Tom Odellin ensimmäistä keikkaa Suomessa ei kannata jättää väliin. Mies on jo nyt osoittanut, ettei edes taivas tunnu olevan rajana. Suosittelemme lämpimästi kaikille upottavien tunteiden ja elämää suuremman popmusiikin ystäville.


< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni