FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Von Hertzen Brothers

Von Hertzen Brothers

Progerockin uudelle vuosituhannelle päivittänyt Von Hertzen Brothers julkaisee kuudennen studioalbuminsa maaliskuussa. Albumia on äänitetty Kanadassa Grammy-ehdokkuuden ansainneen huipputuottaja Garth "GGGarth" Richardsonin (Biffy Clyro, Rise Against) kanssa, joten odotukset uuden materiaalin suhteen ovat huipussaan. Nyt jos koskaan veljeksillä on sauma hurmata koko maailma koukeroisen iskevällä väännöllään!

Ensimmäisenä Von Hetzen Brothersia ajatellessa mieleen tulee käsittämätön taito. Bändi soittaa monimutkaisia sovituksiaan mutkattoman rennosti ja stemmat pölähtävät aina upeasti. Vaikka biisit ovat täynnä koukkuja ja kulmia, säilyy musiikissa tarttuvuus ja hitikkyys. Flowers and Rust, Let Thy Will Be Done ja Kiss a Wish sopisivat minkä tahansa kunnianhimoisen rockyhtyeen keikan viimeisiksi numeroiksi. Suoraviivaisesti rullaava tuore single New Day Rising sopii joukkoon mainiosti ja lupaa hyvää tulevalta albumilta.

Veljesten vieraillessa Laulurinteellä on hurmos ollut aina taattu. Suosittelemme nappaamaan paikan eturivistä ja antautumaan kitaroiden vietäväksi!


< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni