FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Partnerit

Ilosaarirockin yhteistyökumppaneita ovat Radio Rock, Joensuun kaupunki, Basso, Itä-Suomen yliopisto, Ampparit, Sinebrychoff, Karjalasen kulttuurin edistämissäätiö, Karelia-ammattikorkeakoulu, Sanomalehti Karjalainen, Ravintola Kerubi, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Housemarque, Vaganza, Soundi ja Tiketti.


Radio Rock

Suomessa on vain yksi valtakunnallinen rock-kanava, Radio Rock. Koska Ilosaarirock on valtakunnallinen rockfestivaali, on pelkästään luontevaa, että yhdessä puuhataan – kehitellään kisoja ja kikkaillaan!

radiorock.fi  •  facebook.com/asenneonrock

Joensuun kaupunki

Ilosaarirock järjestetään Joensuussa ja Joensuu on reilu kaupunki. Eikä pelkältä tunnelmaltaan, vaan Joensuu on ihan virallisesti Reilun kaupan kaupunki. Reilun meiningin lisäksi Joensuu tarjoaa Rokkivieraille museokäyntejä ja soittaapa Joensuun kaupunginorkesterikin tämä kesänä Ilosaarirockissa Samuli Putron orkesterina. Lisäksi Ilosaarirock kehittelee kaupungin kanssa yhdessä kaikkea bändiohjauksesta treenikämppiin ja kansainvälisiin kuvioihin.

joensuulaiseksi.fi  •  facebook.com/joensuuvirallinen

Basso

Basso

Palkittu mediatalo Basso on radiokanava, verkkoyhteisö ja tapahtumajärjestäjä yhdessä paketissa. Ilosaarirock on tehnyt yhteistyötä Basson hienojen ihmisten kanssa jo vuosien ajan. Bassoa kuuntelet osoitteessa basso.fi

basso.fi  •  facebook.com/basso.hki

Itä-Suomen yliopisto

Ilosaarirock ideoi Itä-Suomen yliopiston kanssa erilaista "vastuullista" toimintaa reilusta kaupasta eettisten arvojen ylläpitoon. Rokkikansalle tuttua on yliopiston ja AMK:n tarjoama Ilosaari lounge sekä klassikoksi muodostunut kevään lippukisa.

uef.fi  •  facebook.com/itasuomenyliopisto.UEF

Ampparit

Ampparit

Ampparit.com on ilmainen uutisportaali. Amppareista löydät kattavan uutistarjonnan kotimaisista uutislähteistä, sisältäen uutisotsikot yli 250 suomalaisesta uutislähteestä. Uutistarjonnan lisäksi Ampparit.com tarjoilee sääennusteet paikkaan kuin paikkaan, netti-TV-ohjelmat ja TV-oppaan. Tämän kaiken saa toki myös mobiilisti – Androidille, iPhonelle ja Windows Phonelle!

ampparit.com  •  facebook.com/ampparit

Sinebrychoff

Sinebrychoff

Sinebrychoff toimittaa Ilosaarirockin yleisölle kesähelteen kylmät juomat. Sinebrychoff on ollut yksi Ilosaarirockin luotettavista pääyhteistyökumppaneista jo vuosikausia, johtuen yhdessä tekemisen mainiosta meiningistä. Sinebrychoff tuo Ilosaarirockiin Koff Rock -oluen, siiderien ja lonkeron lisäksi mm. virvoitusjuomia ja vettä. Välillä Ilosaarirockin yleisöllä maistatetaan myös ihania uutuuksia.

sinebrychoff.fi  •  facebook.com/Sinebrychoff1819

Karjalasen kulttuurin edistämissäätiö

65-vuotisjuhlavuottaan viettävä Karjalaisen kulttuurin edistämissäätiö vuokrasi Poppareille tilat Kerubille alkuperäisestä Ilosaaresta. Näin Joensuuhun saatiin mahtava rock-areena Ilosaarirockin syntysijoille. KKES on mukana tukemassa Ilosaarirockia, Rokumenttia ja Vekararokkia.

kkes.fi

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana todella monessa. Viestinnän opiskelijat huolehtivat Tähtiteltan screen-kuvauksesta, Karelia tarjoaa Ilosaari Loungen yliopiston kanssa ja opiskelijat koodaavat Ilosaarirockin hienon mobiiliohjelman sekä tekevät Netti TV:n haastattelut. Lisäksi Karelia-amk:n musiikin koulutusohjelma pitää majaansa Popmuusikoiden Kerubissa. Karelia-amk on mukana myös Rokumentissa.

karelia.fi  •  facebook.com/KareliaAmmattikorkeakoulu

Sanomalehti Karjalainen

Sanomalehti Karjalainen

Sanomalehti Karjalainen on alueen tärkeimpänä mediana puuhaamassa monenlaista Ilosaarirockin kanssa. Rokkikansalle on tuttu esimerkiksi lehden Rokit-liite, jossa esitellään bändejä ja rokkitarinoita. Karjalainen on myös vahvasti mukana Rokumentti-festivaalilla.

karjalainen.fi  •  facebook.com/SanomalehtiKarjalainen

Ravintola Kerubi

Ravintola Kerubi

Kerubi on yksi Suomen tunnetuimmista rock-klubeista, jonka Popparit synnyttivät uudelleen Joensuun Ilosaaressa sijaitsevaan Karjalantaloon. Kerubissa esiintyy niin tuoreet vaihtoehtokyvyt kuin maailmantähdet. Keikkojen lisäksi talossa järjestetään leffa-, stand up- ja teatteri-iltoja ja bailataan Itä-Suomen suurimmassa indieyökerhossa. Kerubin mainiota ruokaa löytyy ravintolan lisäksi myös Ilosaarirockin festivaalialueelta. Muista viralliset festariklubit Kerubissa!

kerubi.fi  •  facebook.com/ravintola.kerubi

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Muistatko mistä mistä ostit eväspizzasi Rokin leirintäalueelle? Papinkadun S-market palvelee Ilosaarirockin lähikauppana tuhansia leiriintyjiä ja festivaalivieraita. Papinkadun S-market kuuluu Pohjois-Karjalan Osuuskauppaan, joka on mukana tekemässä Ilosaarirockia, lasten Vekararokkia ja lisäksi syksyn Lehtiä Ilosaaressa- ja Rokumentti-festivaaleja.

kattaakarjalan.fi  •  facebook.com/PohjoisKarjalanOsuuskauppa

Housemarque

Pelitalo Housemarque juhlii tänä vuonna kaksikymppisiään. Juhlan kunniaksi Housemarque rantautuu myös Ilosaarirockiin, jossa festarikansa pääsee testaamaan taitojaan peleissä. Joensuun Tiedepuiston kanssa yhteistyössä pystytetty peliteltta löytyy Tähtiteltan alueelta, Ilosaari loungen vierestä. Mahtavassa teltassa pääset kokeilemaan pelitaitojasi festarihumun keskellä. Paikalla myös tavattavissa pelisunnittelijoita.

housemarque.com  •  facebook.com/Housemarque

Vaganza

Vaganza

Ilosaarirockin mainostoimisto Vaganza on mainio tapaus. Firmassa on töissä vähintään yhtä pöljiä intoilijoita, kuin on Rokkitoimistolla, mutta näillä vaan on lahjakkuutta ihan eri mitoissa! Vaganza taikoo Ilosaarirockille graafisen ilmeen paitoihin, mainoksiin ja verkkosivuille. Lisäksi Vaganzan tyypit ovat kovia laulamaan karaokea ja keksimään mahtavia uusia ajatuksia.

vaganza.fi  •  facebook.com/suunnittelutoimistovaganza

Soundi

Soundi

40-vuotisjuhliaan viettävä Soundi on Suomen musiikkilehdistön kruununjalokivi. Rocklehti Soundin ja Ilosaarirockin laittaessa hynttyyt yhteen syntyyn taatusti mieleenpainuvia tarinoita musiikinnälkäisille rokkifaneille. Ja kun vielä päätoimittaja on kotoisin Lieksasta, ei tästä voi seurata kuin pelkkää hyvää!

soundi.fi  •  facebook.com/soundilehti

Tiketti

Tiketti

Tiketti myy ansiokkaasti Ilosaarirockin liput 100% kotimaisin voimin. Tiketti on hyvän mielen lippufirma, jota johdetaan oikeiden arvojen kannattelemana. Tiketti myy Ilosaarirockin paperi-, mobiili- ja pdf-liput. Lisäksi Tiketti hoitaa yhdessä Ilosaarirockissa Rokkivieraiden kulunvalvontaa.

tiketti.fi  •  facebook.com/tiketti

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni