Joensuu 15.–17.7.2016

Rokkimuistoja yhteisötaideteokseen

Rakennamme festarialueelle yhteisötaideteoksen festarimuistoista. Lähetä meille oma muistosi että koko Ilosaariyleisö saa nauttia tarinastasi!

Oletko kokenut Ilosaarirockissa jotakin unohtumatonta – tutustunut vaikkapa uuteen festarikaveriin tai pokannut sen täydellisen festariheilan? Muisteletko yhä sitä yhtätolkuttoman hyvää ruokakojun annosta tai ensimmäistä kertaa, kun näit lempibändisi livenä? Onko verkkokalvoillesi – tai kenties jopa kamerasi filmille tai videoille – painunut ikimuistoinen kuva Laulurinteeltä?

Jaa parhaat Ilosaarirock-muistosi kanssamme joko kuvin tai sanoin ja olet mukana tekemässä kesän parasta viikonloppua! Näistä lähetetyistä kuvista, muistoista ja rakkaudentunnustuksista toteutamme festivaalialueelle yhteisötaideteoksen.

Haastamme kaikki teidät osallistumaan teoksen rakentamiseen. Muistelot kootaan erilaisten, mm. cd-levyistä tehtyjen kehysten sisään ja laitetaan näyttävästi valaistuna alueelle tutkittaviksi. Kuvista ja videoista kerätään koosteita lavojen screeneille. Mistään mestariotoksista ei ole kyse, oikeanlainen fiilis on tärkeämpi.

Kuvien toivottaisiin olevan mahdollisimman suuria ja tarkkoja, ja tekstien merkkimäärä on tilan puitteissa rajoitettu (mieluusti max. 160 merkkiä, mutta runosuonen sykkiessä pidemmätkin ovat oivallisia). Kuvia ja tekstejä tullaan tarvittaessa muokkaamaan.

Voit lähettää muistosi meille kesäkuun loppuun mennessä sähköpostilla osoitteeseen pop@ilosaarirock.fi. Kuvia voi postata myös Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa – muista vain lisätä hashtag #rokinparasmuisto.

« »
Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: