Joensuu 15.–17.7.2016

Tippa-T fiilistelee Ilosaarirockia

Tippa-T kertoi fiiliksensä Ilosaarirockista tuoreeltaan keikan jälkeen. Samalla artisti mietti mennyttä ja suunnitteli tulevaa.

Katso Netti-TV:n haastatteluvideo.

Tippa-T ja tanssivat tytöt. Kuva: Veera Nivalainen

Tippa-T ja tanssivat tytöt. Kuva: Veera Nivalainen

Metelli-teltalla sunnuntaina yleisöä viihdyttänyt Tippa-T kertoi keikan menneen hyvin ja yleisön olleen hienosti mukana.

– Jengi rupesi innostumaan loppua kohti, ja meininki oli aivan loistava. Fiilistelen näissä musiikkihommissa eniten juuri kesäfestareita, vaikka viihdyn kyllä studiossakin.

Ilosaarirockin puitteet saavat myös kehuja.

– Täällä on ollut ystävällisimmät ihmiset tähän mennessä. Hommat toimii kuten pitääkin, ja tämä backstagekin on aivan loistava! Haluan olla ensi vuonna mukana täällä taas.

Mutta miten Tippa-T on saanut alkunsa?

– Olen tehnyt musahommia aiemmin punkbändissä, ja sitten kun treenikämppä lähti alta, aloin tekemään biittejä ja räppäämään siihen päälle. Sitä se sitten lähti. Pääsin myös ekan menestysbiisin jälkeen JVG:n kanssa kiertämään, ja se auttoi myös.

Tippa-T:n musiikkityyli on trap, ja miehen mukaan ensimmäinen hitti Mehu tulikin oikeaan aikaan, koska kukaan muu ei ollut tätä tyyliä Suomeen vielä ehtinyt tuoda.

– Ehkä siinä vähän tuuri kävi, ja oli kysyntää tällaiselle musiikille. Mutta ei mun musa oo pelkästään trappia, vaan siinä on jotain muutakin mukana. Tulevaisuudessa ehkä nähdään vähän cleanimpaa Tippa-T:tä hieman syvällisemmillä sanoituksilla.

Teksti: Anton Rintajouppi
Kuva: Veera Nivalainen

« »
Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: