Joensuu 15.–17.7.2016

Liput

Ilosaarirockin varsinaiset festivaalipäivät ovat lauantai 16.7. ja sunnuntai 17.7. Kahden päivän festivaalilippu on näille päiville. Perjantaina 15.7. festivaalialueella järjestetään Sulo- ja Töminä-klubit, joihin on myynnissä erilliset liput.

Ilosaarirockin ennakkolippujen ja majoitusten myynti on käynnissä. Lippuja myydään Tiketin ja Lippupisteen palveluissa sekä Joensuussa Levy-Eskoilla, Carelicumissa ja Prismassa. Alle 8- vuotiaat (huoltajan seurassa) ja yli 65-vuotiaat voivat saapuessaan noutaa infopisteeltä ilmaisrannekkeensa. Vammaiselle henkilölle, jolla on oikeus avustajaan, avustajan tuominen festivaalille on ilmaista. Ilmaisrannekkeet saa pääportin infopisteeltä.

Osta liput

Toimitusehdot ja eri maksumahdollisuudet (kulttuurisetelit ja -kortit) löydät Tiketin ja Lippupisteen sivuilta. Kaikki festivaali- ja klubiliput tarkastetaan sähköisesti rannekkeenvaihtopisteissä ja vaihdetaan sisäänpääsyyn oikeuttaviin rannekkeisiin.

Huom! ethän julkaise kuvia lipuista väärennösvaaran takia!

Lipputyypit

Kaikki hinnat sisältävät palvelumaksut. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Ilosaarirock kahden päivän lippu la–su 16. – 17.7.

Oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle festaripäivinä lauantaina ja sunnuntaina. Hinta ennakosta 98€, portilta 118€.

Kahden päivän Premium-lippu la–su 16. – 17.7.

Kohota festarielämystäsi! Premium-lippu oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle sekä Premium- alueille. Premium-asiakkaille on varattu oma rannekkeenvaihtopiste, oma portti festivaalille, omat vessalliset baarialueet päälavan ja Tähtiteltan anniskeluissa, oma vesivessa-alue sekä ilmainen narikka. Premium-asiakkaat saavat rannekkeen lisäksi Premium-passin, jota näyttämällä pääsee omille alueille. Premium-lippuja on myynnissä rajoitettu erä. Hinta 151€.

Lauantain päivälippu

Oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle lauantaina 16.7. Katso lauantain varmistunut ohjelma täältä. Hinta ennakosta 69€, portilta 79€.

Sunnuntain päivälippu

Oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle sunnuntaina 17.7. Katso sunnuntain varmistunut ohjelma täältä. Hinta ennakosta 69€, portilta 79€.

Sulo-klubi perjantaina 15.7.

Pääsy perjantain Sulo-klubille. Hinta ennakosta 32€, portilta 40€.

Töminä-klubi perjantaina 15.7.

Pääsy perjantain Töminä-klubille. Hinta ennakosta 10€, portilta 12€. Ravi- ja Niittyleirinnän asiakkaille Töminä on ilmainen.

Leirintäliput

Niittyleirintä pe–ma 15. – 18.7.

Pääsy Ilosaarirockin uudistetulle, viihtyisälle leirintäalueelle, josta löydät entistä paremmat palvelut (vessat, vesipisteet, kierrätys, siisteys, kyläkauppa, ruuanlaittopaikka, ilmainen suihku). Niittyleirinnän lippuja on myynnissä rajoitettu erä. Ennakkohinta 45€ 30.6. saakka, 55€ 1.7. alkaen sekä portilta, varaukset tiketti.fi

Ravileirintä to–ma 14. – 18.7.

Pääsy Ilosaarirockin legendaariselle leirintäalueelle, jossa juhlat ovat kuumimmat. Ennakkohinta 30€ 30.6. saakka, 40€ 1.7. alkaen sekä portilta, varaukset tiketti.fi

Koulumajoitus pe–ma 15. – 18.7.

Pääsy Ilosaarirockin viihtyisään koulumajoitukseen sisätiloihin. Koulumajoitus sijaitsee noin kilometrin päässä festivaalialueelta. Ennakkohinta alkaen 18 €/yö, varaukset tiketti.fi

Koulumajoituksen ennakkomyynti päättyy torstaina 14.7.

Lippujen palautus

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten takia, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta. Ostetusta lipusta palautetaan rahat, mikäli koko tapahtuma peruuntuu.

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: