Joensuu 15.–17.7.2016

Bury Tomorrow (UK) ja toistakymmentä uutta artistia Ilosaarirockiin

Lehdistötiedote 9.5.2016.

• Festivaalin ohjelma valmis ja aikataulut julki

Joensuun Ilosaarirock julkaisi liudan artisteja heinäkuun festivaalille. Laulurinteelle saapuvat brittiläinen metalcore-yhtye Bury Tomorrow, Viikate, Nikke Ankara, Kotiteollisuus, Yona, K-X-P, Motions, LEO, Kraak & Smaak DJ set (NED), FX Farmer from Funkanomics (GER), Sebastian Leino ja Kaukolasipartio. Julkistusten myötä Ilosaarirockin kesän ohjelma on valmis ja aikataulut nähtävissä verkkosivuilla.

Ilosaarirockissa esiintyvät muun muassa Ellie Goulding (UK), Volbeat (DEN), The 1975 (UK), Propagandhi (CAN), Skepta (UK), Paradise Lost (UK), Haken (UK), TesseracT (UK), Wolf Alice (UK), Frank Carter & The Rattlesnakes (UK), Robert Pehrsson's Humbuker (SWE), Cheek, Moonsorrow, Amorphis, Antti Tuisku ja Stam1na.

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä 15. – 17. heinäkuuta. Festivaalin liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

– Festarin ohjelma on tuttuun tyyliin todella monipuolinen. Saman päivän aikana voi siirtyä radiopopista okkultiseen elektroon tai progerockista punkjyystöön. Ollaan myös panostettu alueohjelmaan ja erilaisiin palveluihin enemmän kuin koskaan, joten puuha ei viikonlopulta lopu kesken, kertoo ohjelmapäällikkö Panu Hattunen.

Vuodesta 2006 operoinut Bury Tomorrow julkaisi vuoden alussa neljännen albuminsa Earthbound, joka pitää sisällään yhtyeelle tunnusomaisia piirteitä nykivistä raskaista riffeistä ärhäkkään huutolauluun ja tarttuviin kertosäkeisiin. Bändin tyyliä on kuvailtu termeillä melodinen metalcore ja post-hardcore. Ilosaarirockin keikka on yhtyeen ensimmäinen esiintyminen Suomessa.

Painokelpoiset pressikuvat: www.ilosaarirock.fi/pressikuvat

Haastattelut:
Ohjelmapäällikkö Panu Hattunen, puh. 050 506 7405,

< takaisin mediasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: