Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

Mäkihyppykisan voittaja: ”Melkein itkettää”

Tiia Koskinen voitti Ilosaari Loungessa järjestetyn virtuaalisen mäkihyppykilpailun. Herkistynyt voittaja kiittelee kannustusjoukkojaan ja aikoo jatkaa menestyksekästä viikonloppua bändeistä ja lämmöstä nauttien.

Festarimestarin on helppo hymyillä! Kuva: Lauri Kaukotie

Rokkiviikonloppuna saatiin nauttia myös suuren urheilujuhlan tunnusta, kun Tiia Koskinen, 22, leiskautti voittoon huimalla 183 metrin tuloksella virtuaalisessa mäkihyppykilpailussa.

– Sain kuulla tuloksen ihan tuossa viisi minuuttia sitten. Olen erittäin ylpeä itsestäni ja tukijoukoistani, en olisi pystynyt tähän yksin. Ehdottomasti isoin pokaali, jonka olen voittanut, melkein alkaa itkettää, Koskinen hehkuttaa.

Koskinen uskoo, että pokaaliin mahtuu noin kaksi litraa nestettä.

– Kyllä tämä pääsee paraatipaikalle hyllyn päälle, jotta ensimmäisenä ovesta tullessa näkyy, että on tullut voitettua tällainen, Koskinen lupaa. – Tämän mukin neitsyys täytyy menettää tänään, katsotaan että mitä siihen voisi laittaa täytteeksi.

Koskinen kuvaa lauantaista suoritustaan hurmioitunein sanankääntein.

– Se on se tunne, kun ei melkein pysty hengittämään, ja tuntuu, että sydän tulee rinnasta ulos. Jännittää, mutta veressä on adrenaliinia, ja ajattelee vain, että nyt mennään, nyt tulee se huippusuoritus. Kilpailuhenki nousee, tuntuu että nyt on voitettava, ei ole muita vaihtoehtoja. Olin tasapainossa ja ponnistus oli juuri oikealla alueella. Aivan täydellisesti meni, Koskinen kuvailee pokaali sylissään.

Kannustusjoukkoihin kuuluva Elina Holopainen, 20, kehuu suojattiaan.

– Loistavin suoritus ikinä. Kyllä Tiia on aina tosi kilpailuhenkinen eikä se luovuta helpolla. Tällä kerralla kilpailuhenkisyys palkittiin oikein kunnolla. Adrenaliini voitti, erittäin hieno suoritus!

Voittoisa kaksikko aikoo nähdä ainakin Ultra Bran ja Royal Bloodin.

– Katsotaan, minne asti selvitään. Nautitaan auringosta, lämmöstä ja festaritunnelmasta. Terveisiä erityisesti kolmannelle kannustajalle Emmalle, joka tuli kilpailussa kolmanneksi, Koskinen ja Holopainen toivottavat.

Lue myös, miten Verkkotoimitus pärjäsi festarimäkihypyssä.

Teksti: Niina Turunen
Kuva: Lauri Kaukotie


Ilosaarirock