Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.–16.7.2017

Majoitus

Festivaalialueen vieressä on kaksi Ilosaarirockin virallista leirintäaluetta: Niitty- ja Ravileirintä. Liput leirintäalueille tulevat myyntiin kevään aikana. Alueille pääsevät vain festivaalin asiakkaat.

Niittyleirintä

Niittyleirintä on Ilosaarirockin tasokkaampi ja rauhallisempi leirintäalue. Niittyleirinnän vihernurmelle otetaan viikonlopun ajaksi rajoitettu määrä telttailijoita. Niittyleirinnästä löytyy runsaasti vessoja ja vesipisteitä ja alueella on panostettu siisteyteen.

Niittyleirinnän lounge palvelee alueen majoittujia. Loungesta löytyy loikoilutilaa ja kännykänlatauspisteet. Alueella on kyläkauppa, josta voi hankkia syötävää ja juotavaa pahimman nälän ja janon selättämiseksi. Alueelta löytyy myös nuotiopaikka. Suihkut sijaitsevat aivan Niittyleirinnän vieressä sijaitsevalla Kuntokeitaalla. Niittyleirinnän asiakkaat pääsevät käymään suihkussa veloituksetta. Niittyleirinnän asiakkaat pääsevät kulkemaan myös Ravileirintään.

Niittyleirintä on avoinna perjantaista 14.7. maanantaihin 17.7.

Ravileirintä

Ravileirintä on legenda johon joko ihastuu tai vihastuu. Yöt pyritään pyhittämään nukkumiseen, mutta muuten alueella vallitsee railakas festaripöhinä torstai-illasta maanantaiaamuun asti. Siitä pitävät huolen alueen tuhannet majoittujat.

Ravileirinnästä löytyy vessoja, vesipisteitä, nuotiopaikka ja ruokamyyntipiste. Lisäksi sisääntuloportin luona on kioski, josta saa virvokkeita, kahvia ja pientä syötävää. Kioskin luona on myös oleskelutila, jossa on kännykänlatausmahdollisuus. Ravileirinnästä johtaa portti suoraan festivaalialueelle. Ravileirinnän rannekkeella ei pääse Niittyleirintään. Suihkut löytyvät Kuntokeitaalta ja uimahalli Vesikosta.

Ravileirintä on avoinna torstaista 13.7. maanantaihin 17.7.

Matkailuajoneuvot

Matkailuajoneuvoalue sijaitsee Ravileirinnässä, aivan telttailualueen vieressä. Matkailuajoneuvopaikat tulevat ennakkomyyntiin kevään aikana ja mikäli paikkoja jää, niitä saa ostaa myös portilta. Paikat jaetaan tulojärjestyksessä eikä niihin sisälly sähköä.

Matkailuajoneuvomaksun lisäksi jokaisella majoittujalla tulee olla Ravileirinnän ranneke.

Muut lähialueen matkailuajoneuvoalueet sijaitsevat Jokiasemalla ja Holiday Linnunlahdessa.

Yleisinfo Ravi- ja Niittyleirinnästä

  • Leirintäalueet ovat auki 24 h avaamishetkestä sulkemiseen. Henkilökunta on paikalla koko ajan palvelemassa asiakkaitamme.
  • Leirintäalueet on tarkoitettu ainoastaan Ilosaarirockin asiakkaille, eli majoittujalla tulee olla Ilosaarirockin festivaaliranneke. Liput tulee vaihtaa rannekkeisiin leirinnän portilla kun kirjaudut sisään leirintäalueelle.
  • Leirintäalueet ovat ikärajattomia eli alueelle pääsevät majoittumaan myös alaikäiset
  • Asiakkaiden viihtyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi leirintäalueilla noudatetaan järjestäjän ja viranomaisten laatimia sääntöjä muun muassa tulentekoon ja telttojen turvaväleihin liittyen. Lisäksi alueille ei saa tuoda huonekaluja ja vaarallisia esineitä.
  • Tuo mukanasi ne asiat, mitkä jaksat maanantaiaamuna kantaa pois
  • Leirintäalueilla on mahdollisuus kierrättää jätteet

Suihkut

Suihkut löytyvät Kuntokeitaalta ja virkistysuimala Vesikosta.

Koulumajoitus

Ilosaarirockin koulumajoitus sijaitsee alle kilometrin päässä festarialueelta. Koulumajoituksessa voi nukkua sisätiloissa yhteisissä koululuokissa ja -saleissa. Koulumajoitus aukeaa perjantaina 14.7. ja sulkeutuu maanantaina 17.7. Majoituksen vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Majoitushintaan sisältyy patja ja suihku. Lisäksi majoitustiloista löytyy kahvila ja maksullinen narikka, jotka ovat auki ympäri vuorokauden. Kahvilassa myydään maukasta aamiaista.

Rautatieaseman ja Laulurinteen välillä liikennöivät rokkibussit pysähtyvät koulumajoituksen kohdalla perjantaina sekä lauantaina aamupäivällä.

Koulumajoitus on tarkoitettu vain Ilosaarirockin asiakkaille, joten varaudu esittämään festivaalilippusi tai -rannekkeesi paikalle saapuessasi. Koulumajoitus on ikärajaton ja majoitukseen pääsee majoittumaan myös alaikäiset.

Koulumajoitus tulee myyntiin kevään aikana.

Holiday Linnunlahti

Holiday Linnunlahti on Joensuun kaupungin virallinen leirintäalue, joka sijaitsee Laulurinteen vieressä. Leirintäalueella on mahdollisuus huoneisto-, teltta- ja karavaanarimajoittumiseen.

Lisätietoja ja varaukset:
www.linnunlahti.fi

Joensuun hotellit

Kaupungin hotellit täyttyvät nopeasti Ilosaarirockin ajaksi, joten ole ajoissa liikkeellä. Yhteystiedot hotelleihin ja muihin lähialueen majoitusmahdollisuuksiin löytyvät osoitteesta www.visitkarelia.fi.

< takaisin infon etusivulle

Osta lippu >
Ilosaarirock