Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.–16.7.2017

Saapuminen

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä (Linnunlahdentie 3), joka sijaitsee noin kilometrin päässä Joensuun torilta.

Junat

Juniin on lisätty Ilosaarirockin ajaksi vaunuja. Katso hinnat ja aikataulut www.vr.fi.

Bussikuljetukset ja kimppakyydit

Useat yhdistykset ja matkanjärjestäjät tekevät bussimatkoja Ilosaarirockiin. Lisätietoja bussikuljetuksista kerätään näille verkkosivuille.

Katso myös Katso myös www.onnibus.com ja www.matkahuolto.fi.

Näiden sivujen keskustelupalstalta löytyy lähempänä kesää järjestämö-osio, jonka kautta joka vuosi sadat rokkivieraat sopivat kimppakyydeistä Ilosaarirockiin ja takaisin. Kyytejä voi myös huhuilla Ilosaarirockin Facebook-eventissa.

Rokkibussilla pääsee rautatieasemalta festivaalialueelle

Ilmaiset Rokkibussit liikennöivät perjantaina ja lauantai-aamupäivän aikana rautatieasemalta festivaalialueelle ja sunnuntaina festivaalialueelta takaisin asemalle. Perjantaina ja lauantaina bussit pysähtyvät myös koulumajoituksessa. Rokkibussit lähtevät rautatieasemalta junien saavuttua ja bussien täytyttyä.

Ilosaarirockin aikana Tiedepuiston edessä toimii myös tilapäinen taksitolppa. Taksin puhelinnumero on 0601 10100.

Parkkialueet autoille

Festivaalialueen vieressä sijaitsee kaksi maksullista parkkialuetta. Vartioitu Hallitien parkkitalo sijaitsee pääportin vieressä. Autoa ei voi siirtää pois viikonlopun aikana vaan vasta sunnuntai-iltana tai maanantaina. Parkkitalosta vastaa Joensuun Pysäköinti Oy.

Ravi- ja Niittyleirinnän parkkialueet ovat käytössä torstai-illasta maanantaihin. Leirintöjen parkkialueet ovat maksullisia ja ne tulevat ennakkomyyntiin kevään aikana. Näiden parkkialueiden järjestelyistä vastaa Ilosaarirock. Autopaikkoja on rajoitetusti. Ajoneuvoissa yöpyminen on kielletty. Laulurinteen alueen lähikaduilla on Ilosaarirock-viikonloppuna tilapäisiä pysäköintikieltoja. Älä hanki sakkoja, noudata kieltoja. Pysäköintiä valvoo järjestyksenvalvojien lisäksi poliisi ja pysäköinninvalvojat.

Pyöräparkki palvelee festivaaliviikonloppuna

Festivaalialueen vieressä on valvottu pyöräparkki. Polkupyörän jättäminen parkkiin maksaa 2€ / kerta. Muista noutaa pyöräsi ajoissa ennen parkin sulkemisaikaa. Suosittelemme saapumaan paikalle jalan tai pyörällä!

< takaisin infon etusivulle

Osta lippu >
Ilosaarirock