Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.–16.7.2017

Media

Hyvä mediaväki ja vieraat,

tälle sivulle päivitetään vuoden 2017 Ilosaarirockin lehdistötiedotteet, kuvamateriaali sekä mediaa koskeva yleinen info. Lähempänä kesää löydät täältä myös artistien yhteyshenkilöt haastattelupyyntöjä varten ja tarkemmat festivaaliohjeet medialle.

Ilosaarirockia koskevat haastattelupyynnöt:
Petri Varis, puh. 044 293 6889,
Yleiset yhteydenotot mediaa koskien:

Painokelpoiset pressikuvat Ilosaarirockista ja festivaalin artisteista löydät täältä.

Akkreditointi

Ilosaarirockin akkreditointi on käynnissä. Akkreditointi on tarkoitettu Ilosaarirockin työtehtäviin saapuville median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille.

Täytäthän lomakkeen huolellisesti, se jouduttaa hakemuksesi käsittelyä. Ilosaarirockin akkreditointi on auki sunnuntaihin 2.7. asti. Päätöksistä ilmoitetaan sähköpostitse 5.7. mennessä. Huomaa, että lähetetty hakemus ei takaa myönteistä päätöstä.

Akkreditointilomake »

Lisätietoja akkreditoinnista

Check in -piste

Akkreditoidut otetaan vastaan keskiviikosta 12.7. sunnuntaihin 16.7. check in -pisteellä, joka sijaitsee jäähallin aulassa.

Check in -piste

Check in on avoinna seuraavasti:
Keskiviikkona 12.7. klo 12–17
Torstaina 13.7. klo 12–18
Perjantaina 14.7. klo 10–21
Lauantaina 15.7. klo 10–18
Sunnuntaina 16.7. klo 10–16

Tietoa Ilosaarirockin majoittumisesta ja mm. majoitushinnastot löydät info-sivuilta. Huom. Ravi- ja Niittyleirintään päästäksesi tarvitset passin ja rannekkeen.

Liikkuminen festivaalialueen läheisyydessä on sujuvampaa ilman autoa. Tarvittaessa voit käyttää Ilosaarirockin maksullisia pysäköintialueita. Tietoa liikennejärjestelyistä ja pysäköinnistä löydät info-sivuilta.

Osta lippu >
Ilosaarirock