Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

Leirinnän bändit

Leirinnän bändit

Ravileirinnän teltassa sekä Niittyleirinnässä esiintyy viikonlopun aikana iso kasa mainioita viihdyttäjiä: 27thChild, Anna Lumo, Iida Nättinen, Jylhäkallio, Luukas Oja, MAA ILMASTA, Megawatt Vainio ja Nununu.

27thChild

27thChild Yhtye soittaa aitoa rokkia grunge, sekä poppi vivahteineen. Iso melu, sekä melodinen laulu yhdistettynä suureen määrään energiaa tekee bändistä erittäin toimivan livekokonaisuuden. Neljä nuorta miestä, jotka uskovat sokeasti rock'n'roll musiikin olevan paras asia mitä tähän maahan on koskaan ilmestynyt. Oman yhtyeen ohessa.

27thChild esiintyy perjantai-iltana Ravileirinnän teltassa.

www.facebook.com/twentyseventhchild

Anna Lumo

Joensuunlainen Anna yhdessä kitaristi Siljan kanssa muodostavat Anna Lumon, jonka lähtökohtana on tuoda kesäinen tuulahdus leirintäalueen rokkaajien naamoille laulaen popahtavia säveliä. Anna Lumo tuo leirintään pop-folk -tyylistä musisointia höystettynä kesäisillä covereilla aina Skandinavian Music Groupista Pariisin Kevääseen.

Tule jo koe kesäherkkyyttä yhdessä Annan Lumon kanssa Ravi- ja Niittyleirinnässä lauantaiaamupäivänä.

Iida Nättinen

Iida Nättinen "Iidanättis"-musiikissa sekoittuu indie, pop , jazz, proge, soul ja rap. 22-vuotias jyväskyläläisartisti sanoittaa ja säveltää kappaleensa ja sovitustyö tapahtuu saman nimen alle pystyyn laitetun yhtyeen kanssa.

Iida Nättisen poppia kuullaan Ravileirinnässä lauantaina.

www.facebook.com/iidanattis

Jylhäkallio

Jylhäkallio on kolmen joensuulaisen nuoren miehen räppiyhtye. Kuusi vuotta yhdessä materiaalia tehnyt trio on toistaiseksi pysytellyt kellarissa, mutta uskaltautuu viimein Ilosaarirockin leirintään. Yhtyeen materiaaliasta löytyy kappale nimeltään Kotikaupunki, jonka riimeissäkin mainitaan, että "Heinäkuun aikaan Ilorokin huumaa, suomen paras festari vetää mukaan muun maan".

Jylhäkallion räppäilyä kuullaan Ravileirinnän teltassa perjantai- ja sunnuntai-iltoina.

Luukas Oja

Luukas Oja Kaksiosainen miehen nimi on varma merkki mahtavasta kokoonpanosta opetettiin jo elokuvassa Pitkä kuuma kesä, mutta harvoin sen taakse on piiloutunut kaksi mimmiä kitaroineen. Teksteiltään melko itseironinen, rehellinen ja aito Luukas Oja ei jää synkistelemään ikäviinkään aiheisiin vaan repii niistä kaiken energian esiintymiseen.

Luukas Oja yllättää yleisön Ravi- ja Niittyleirinnässä sekä perjantai-iltana että lauantaina.

www.facebook.com/luukasoja

MAA ILMASTA

MAA ILMASTA on jyväskyläläinen nelihenkinen indie/jazz-yhtye, jonka musiikilliseen ilmaisuun yhdistyy energinen esiintyminen ja kokonaisvaltainen audiovisuaalinen visio.

MAA ILMASTA esiintyy lauantaina Ravileirinnän teltassa.

Megawatt Vainio

Megawatt Vainio on Kotkan kaupungista lähtöisin, vaikkakin myöhemmin helsinkiläistynyt. Junnu Vainio on kotkalaisille jopa myyttisen kiehtova hahmo, ja tämä projekti syntyi halusta levittää Junnun musan ilosanomaa omalla modernilla lisällä ryyditettynä. Bändi lupaa tykittää megawatteja ihmisten korvakäytäviin ilman armoa, eikä luovuta ennen kuin jokainen ravileirintäläinen tunnustaa Junnu Vainion henkilökohtaisena festarijumalanaan.

Megawatt Vainion sanomaa kuullaan Ravi- ja Niittyleirinnässä lauantaina ja sunnuntaina.

Nununu

Nununu Nununu on urbaania poppia orgaanisen electronisella otteella. Nununu on keikkaillut pääasiassa Helsingin alueella tunnetuissa pubeissa ja klubeilla (esim. LeBonk, Bar Loose, Mbar, Nosturi) sekä yksityistilaisuuksissa ja pienemmillä festivaaleilla (esim. Kontula Electronic ja Helsinki Synthetic).

Tule kuuntelemaan Nununun heleää poppia Niittyleirinnässä perjantai-iltana ja Ravileirinnässä sunnuntai-iltapäivänä.

www.facebook.com/nununuofficial

< takaisin ohjelmasivulle

Ilosaarirock