Cashless

Cashless on lompakko rannekkeessasi. Maksat sillä kaikki ostokseksi Ilosaarirockissa. Kysy cashless-maksamisesta:


Mikä on cashless-maksutapa? \ Luo tili ja välty jonottamiselta \ Rahan lataaminen rannekkeelle \ Maksaminen rannekkeella \ Rahojen palauttaminen \ Rannekkeen vaihto ja aktivointi \ Miksi cashless? \ Turvallisuus \ Lisätietoa maksutavoista

Cashless on lompakko rannekkeessasi

Mikä on cashless-maksutapa?

Cashless on maksamista sirullisella maksurannekkeella, ilman korttia tai käteistä. Useiden suurten festivaalien tavoin Ilosaarirock siirtyy käyttämään cashless-maksutapaa. Tämä tarkoittaa sitä, että festivaalialueella käteinen tai pankkikortti eivät käy maksuvälineenä, vaan jokainen ostotapahtuma tehdään maksurannekkeen avulla.

Cashless-maksamisen vaiheet

Ranneke toimii tuttuun tapaan myös kulkutunnisteena eli kaikki festivaali- ja leirintäliput siirretään rannekkeen sirulle.

Luo tili ja välty jonottamiselta!

Eniten iloa maksurannekkeestasi saat lataamalla rahaa ennakkoon jo kotoa käsin. Tämä tapahtuu festivaalitilin avulla.

Tilin avulla:

Tilin voi luoda tällä sivulla kesäkuun alusta alkaen ja tili luodaan festivaalilipussa olevan numerokoodin avulla.

Rahan lataaminen rannekkeelle

Festivaalitilin avulla voit ladata rannekkeellesi rahaa kaikilla yleisimmillä maksutavoilla (verkkopankki, luottokortti, mobiilimaksu, PayPal...).

Voit ladata rahaa myös festivaalialueen rahanlatauspisteillä (eli top-up-pisteellä) käteisellä ja kortilla. Festivaalialueella on kolme isoa rahanlatauspistettä, löydät niiden sijainnit festivaalialueen kartalta. Lisäksi Ravileirinnässä on oma rahanlatauspiste.

Rahan lataaminen rannekkeelle on maksutonta ja rahat siirtyvät rannekkeelle viiveettä.

Yhdelle rannekkeelle voi ladata kerralla maksimissaan 500 euroa.

Käyttämättömät rahat saat takaisin festivaalin jälkeen.

Maksaminen rannekkeella

Rannekkeella maksaminen muistuttaa lähimaksua. Ostokset maksetaan koskettamalla rannekkeella kassan maksupäätettä. Näet rannekkeella olevan saldon jokaisen ostoksen yhteydessä.

Ostosten kuitit löytyvät festivaalitililtä. Jos et ole luonut tiliä, kuitit saa verkkosivuilta rannekkeessa olevan numerokoodin avulla.

Rahojen palauttaminen

Mitä ihmettä, jäikö sinulla rahaa yli festivaaliviikonlopusta?! Eipä hätää!

Voit hakea käyttämättä jääneet rahat takaisin tapahtuman jälkeen tältä sivulta löytyvän palautuslomakkeen avulla. Täytä palautuslomakkeeseen nimesi, pankkiyhteystietosi ja festarirannekkeen sirusta löytyvä tunnistenumero. Rahat tulee hakea takaisin heinäkuun loppuun mennessä.

HUOM! Tarvitset rannekkeesi numerokoodia rahojen palauttamiseen, joten pidä ranneke tallessa.

Avaamme palautuslomakkeen linkin tapahtuman jälkeen.

Rannekkeen vaihto ja aktivointi

Ilosaarirockin pääsylippu vaihdetaan tuttuun tapaan rannekkeeseen ennen festivaalille saapumista. Voit vaihtaa rannekkeen festivaaliviikon aikana keskustan Rokkikontilla tai perjantaista alkaen pääportin rannekkeenvaihtopisteellä. Leirintöjen asiakkaat voivat vaihtaa rannekkeen myös Ravi- ja Niittyleirinnän porteilla.

Kun vaihdat lipun rannekkeeseen, rannekkeen siru aktivoidaan samalla. Sirulle siirtyvät festivaali- ja leirintälippusi sekä ennakkoon lataamasi rahat.

Ota mukaasi rannekkeenvaihtoon:

Miksi cashless?

Otamme cashless-maksutavan käyttöön kolmesta syystä:

  1. Turvallisuus: cashless on turvallinen tapa maksaa. Ranneke ei hevillä katoa ja kuitit säilyvät sähköisesti.
  2. Nopeus ja helppous: cashless on nopein ja helpoin tapa maksaa ostokset.
  3. Jonottaminen: cashless vähentää jonoja festivaalialueella.

Turvallisuus

Cashless on turvallinen ja toimintavarma järjestelmä. Maksurannekkeen toimintaperiaate muistuttaa pankkikorttien lähimaksuominaisuutta. Koska ranneke kulkee mukana ranteessa, maksaminen on jopa lähimaksua nopeampaa. Kädessä kiinni oleva ranneke on hankala kadottaa ja sen väärinkäyttäminen on miltei mahdotonta. Ranneketta ei saa irti rikkomatta sitä, jolloin maksuvälineesi kulkee mukana huolettomasti festivaalin ajan.

Ranneke ja sen siru kestävät vettä, aurinkorasvaa ja yleistä festivaalielämää.

Jos huomaat rannekkeesi hävinneen tai rannekkeesi ei toimi, siirry selvittämään asia pääportin infoon.

Kaikki festivaalitiliin liitetyt tiedot kuten luottokortti tai PayPal-tili ovat turvassa suojatulla palvelimella.

Kysy cashless-maksamisesta:

Lisätietoa maksutavoista

Rahankulusta vastaa Checkout Finland Oy.

Checkout on turvallinen maksutapa. Maksupalvelun tuottavalla Checkout Finland Oy:llä (y-tunnus 2196606-6) on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Checkout on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää asiakkaiden maksut Ilosaarirockille. Mikäli tiliotteella tai luottokorttilaskulla näkyy Checkout Finland Oy, Checkout on välittänyt maksun.

Ilosaarirock toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Ilosaarirock huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikä haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun tulee olla yhteydessä suoraan Ilosaarirockiin, josta tuote on ostettu.

Pankkimaksut

Ilosaarirockin cashless-sivulla käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Palvelussa voi maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin. Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteella maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksun verkkokauppiaalle. Ilosaarirockin cashless-sivulta ohjataan suoraan omaan pankkiin suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Ilosaarirockin cashless-sivulla voi maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard – korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan Ilosaarirockille. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf