Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä (Linnunlahdentie 3), joka sijaitsee noin kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Joensuun rautatieasemalta ja bussipysäkeiltä Ilosaarirockiin on matkaa noin kaksi kilometriä. Rautatieaseman ja festivaalialueen välillä liikennöi ilmaisia festivaalibusseja, Rokkibusseja.

Joensuu sijaitsee Itä-Suomessa, Pohjois-Karjalassa. Kaupunkiin voi matkustaa kätevästi junalla, lentokoneella, busseilla tai henkilöautolla. Ympäristöystävällisenä festivaalina suosittelemme käyttämään julkisia liikennevälineitä tai kimppakyytiä.

Junat

Juniin on lisätty Ilosaarirockin ajaksi vaunuja. Katso hinnat ja aikataulut www.vr.fi.

Bussikuljetukset ja kimppakyydit

Useat yhdistykset ja matkanjärjestäjät tekevät bussimatkoja Ilosaarirockiin. Lisätietoja bussikuljetuksista kerätään näille verkkosivuille.

Katso myös www.onnibus.com ja www.matkahuolto.fi.

Kimppakyytejä voi myös huhuilla Ilosaarirockin Facebook-tapahtumassa.

Festivaalibussit ja taksi

Ilmaiset festivaalibussit eli Rokkibussit liikennöivät perjantaina ja lauantai-aamupäivän aikana rautatieasemalta festivaalialueelle ja sunnuntaina festivaalialueelta takaisin asemalle. Perjantaina ja lauantaina bussit pysähtyvät myös koulumajoituksessa. Rokkibussit lähtevät rautatieasemalta junien saavuttua ja bussien täytyttyä.

Ilosaarirockin aikana Tiedepuiston edessä toimii myös tilapäinen taksitolppa. Taksin puhelinnumero on 0601 10100.

Parkkialueet autoille

Ilosaarirockin virallinen parkkialue sijaitsee festivaalialueen vieressä Ravileirinnän yhteydessä. Parkkialue on käytössä torstai-illasta maanantaihin. Alue on maksullinen, ennakkoliput tulevat myyntiin kevään aikana. Parkkialueen järjestelyistä vastaa Ilosaarirock. Autopaikkoja on rajoitetusti. Ajoneuvoissa yöpyminen on kielletty.

Festivaalialueen lähikaduilla on Ilosaarirock-viikonloppuna tilapäisiä pysäköintikieltoja. Älä hanki sakkoja, noudata kieltoja. Pysäköintiä valvoo järjestyksenvalvojien lisäksi poliisi ja pysäköinninvalvojat.

Pyöräparkki palvelee festivaaliviikonloppuna

Festivaalialueen vieressä on valvottu, maksullinen pyöräparkki. Muista noutaa pyöräsi ajoissa ennen parkin sulkemisaikaa. Suosittelemme saapumaan paikalle jalan tai pyörällä!

< Takaisin infon etusivulle