Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä (Linnunlahdentie 3), joka sijaitsee noin kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Joensuun rautatieasemalta ja bussipysäkeiltä Ilosaarirockiin on matkaa noin kaksi kilometriä. Rautatieaseman ja festivaalialueen välillä liikennöi ilmaisia festivaalibusseja, Rokkibusseja.

Joensuu sijaitsee Itä-Suomessa, Pohjois-Karjalassa. Kaupunkiin voi matkustaa kätevästi junalla, lentokoneella, busseilla tai henkilöautolla. Ympäristöystävällisenä festivaalina suosittelemme käyttämään julkisia liikennevälineitä tai kimppakyytiä.

Junat

Joensuun rautatieasema sijaitsee aivan keskustan läheisyydessä. Normaalien junavuorojen lisäksi VR järjestää ylimääräisiä vaunuja Helsingistä Ilosaarirockiin. Katso hinnat ja aikataulut www.vr.fi.

Bussikuljetukset ja kimppakyydit

Mikäli autoilet Ilosaarirockiin, kannattaa ottaa auto täyteen muita festarikävijöitä! Kyytiläisiä ja kyydittäjiä palvelevat erilaiset kimppakyytipalvelut. Kannattaa myös tutustua Facebookin kimppakyytiryhmiin.

Useat yhdistykset ja matkanjärjestäjät tekevät bussimatkoja Ilosaarirockiin. Lisätietoja bussikuljetuksista kerätään näille verkkosivuille.

Katso myös www.savonlinja.fi, www.onnibus.com ja www.matkahuolto.fi.

Kimppakyytejä voi myös huhuilla Ilosaarirockin Facebook-tapahtumassa.

Festivaalibussit ja taksi

Ilmaiset festivaalibussit eli Rokkibussit liikennöivät perjantaina ja lauantai-aamupäivän aikana rautatieasemalta festivaalialueelle ja sunnuntaina festivaalialueelta takaisin asemalle. Perjantaina ja lauantaina bussit pysähtyvät myös koulumajoituksessa. Rokkibussit lähtevät rautatieasemalta junien saavuttua ja bussien täytyttyä.

Ilosaarirockin aikana Tiedepuiston edessä toimii myös tilapäinen taksitolppa. Taksin puhelinnumero on 0601 10100.

Parkkialueet autoille

Henkilöautojen parkkipaikat sijaitsevat Ilosaarirockin leirintäalueiden edustalla ja ovat käytössä torstaista klo 18 maanantaihin klo 12 asti.

Leirintöjen parkkialueet ovat maksullisia. Parkkialueiden järjestelyistä vastaa Ilosaarirock. Autopaikkoja on rajoitetusti. Ajoneuvoissa yöpyminen on kielletty.

Henkilöauton parkkipaikan hinta ennakkoon 15 € / viikonloppu (30.6. saakka) ja 20 € (1.7. alkaen sekä portilta). Hintoihin lisätään Lippu.fin palvelu- ja mahdolliset toimitusmaksut. Osta parkkipaikka täältä.

Festivaalialueen lähikaduilla on Ilosaarirock-viikonloppuna tilapäisiä pysäköintikieltoja. Älä hanki sakkoja, noudata kieltoja. Pysäköintiä valvoo järjestyksenvalvojien lisäksi poliisi ja pysäköinninvalvojat.

Pyöräparkki palvelee festivaaliviikonloppuna

Festivaalialueen vieressä on ilmainen, rajattu alue polkupyörien parkkeeraukseen. Alue ei ole valvottu. Suosittelemme saapumaan paikalle jalan tai pyörällä!

< Takaisin infon etusivulle