Ilmaiseksi maailman parhaalle festarille! Uusia ihania tuttavuuksia! Mahtava työkokemus! Eipä!! Kaikkea tätä ja paljon paljon muuta on tarjolla Ilosaarirockin vapaaehtoisille. Työllistämme joka vuosi noin 2000 vapaaehtoista. Emme siksi että on pakko, vaan siksi, että haluamme.

Vapaaehtoiset luovat Ilosaarirockille ominaisen hymyilevän, aurinkoisen ja ystävällisen tunnelman. Ilosaarirock käynnistyi vapaaehtoisvoimin ja se on arvoistamme tärkein. Vapaaehtoiset luovat Ilosaarirockille ominaisen hymyilevän, aurinkoisen ja ystävällisen tunnelman. Haluamme, että töissä on hauskaa, sillä se välittyy eteenpäin.

Miten vapaaehtoiseksi haetaan?

Vapaaehtoiseksi hakeminen on helppoa. Täytät vain vapaaehtoishakemuksen mahdollisimman hyvin, lähetät sen ja odottelet Ilosaarirockin vastaavien työntekijöiden yhteydenottoa sähköpostilla tai puhelimitse.

Alle 18-vuotiaan hakijan tulee tämän lisäksi toimittaa meille huoltajan suostumus vapaaehtoistyöhön. Lupa toimitetaan joko tulostettuna Popmuusikoiden toimistolle (Karjalankatu 1, Joensuu) tai allekirjoitettuna ja skannattuna osoitteeseen

Ei kannata hermostua jos yhteydenottoa ei ihan heti kuulu, vastaavat aktivoituvat yleensä toukokuun loppupuolella kesän saapuessa. Kaikille hakijoille ilmoitetaan työhön pääsystä tiistaihin 3.7. mennessä.

Vapaaehtoishakemus löytyy täältä.

Mitä vapaaehtoinen saa?

Vapaaehtoiset saavat sisäänpääsyn työpaikalleen eli kolmen päivän festarirannekkeen. Tämän lisäksi vapaaehtoiset saavat työpaidan, ruokaa ja juomaa sekä Joensuun kantakaupungin ulkopuolelta tulevat ilmaisen leirintäpaikan Ravileirinnästä. Lue eduista lisää täältä.

Työvuorot

Ilosaarirockin vapaaehtoiset tekevät viikonlopun aikana keskimäärin 16–18 tuntia töitä. Ennen ja jälkeen festaria vapaaehtoiset työskentelevät kolmen päivän ajan. Työvuorot sovitaan työpisteestä vastaavan työntekijän kanssa.

Rokki-tet!

Ilosaarirock tarjoaa 12–15 -vuotiaille Ilosaarirockin ensikertalaisille sekä erityisryhmille mahdollisuuden tutustua festarityöhön. Kevennetyt kaksi ennakkotyöpäivää normaaleilla vapaaehtoistyöntekijän eduilla on mainio paikka päästä tekemään yhdessä ja tutustua turvallisesti festivaalin rakentamiseen. Ensikertalaisten Rokki-tettiin haetaan normaalilla vapaaehtoishakemuksella ja alaikäisiltä tarvitaan huoltajan suostumus.

Vapaaehtoisten edut

Mahtava duunaripaita jaetaan jokaiselle vapaaehtoiselle. Paitaa on vain yhtä unisex-mallia ja ne pyritään jakamaan hakulomakkeessa ilmoitetun kokotoiveen mukaisesti. Duunaripaitaa käytetään työvuoron aikana, pitäähän maailman parhaimpien vapaaehtoisten joukon erottua.

Ruoka vapaaehtoisen tiellä pitää. Nälkää ei vapaaehtoisten tarvitse nähdä sillä jokaiselle vapaaehtoiselle kuuluu työvuorossaan ilmainen lämmin ruoka.

Vapaaehtoisten oma rentoutumispaikka Taukotupa toimii vapaaehtoisten kahvilana. Taukotuvalta voi ostaa pienellä omakustannehinnalla kahvia, pullaa, leipää, namuja ja muuta pientä purtavaa.

Joensuun ulkopuolelta tulevien vapaaehtoisten on mahdollista majoittua ilmaiseksi Ilosaarirockin omalla telttailualueella Ravileirinnässä. Majoittua voit torstaista maanantaihin. Vapaaehtoiset voivat majoittua kaverin vieressä tai vain vapaaehtoisille varatussa Ravileirinnän osiossa, Staff Campissa. Telttailuvälineet pitää tuoda itse.


Tervetuloa vapaaehtoiseksi Ilosaarirockiin!

Kysymyksiin ja ongelmiin vastataan osoitteessa

< Takaisin infon etusivulle