Liput

Ilosaarirock järjestetään 13.–15.7.2018. Festivaalille on myynnissä kolmen päivän lippuja, kahden päivän lippuja (pe-la tai la-su) ja päivälippuja.


Lipputyypit \ Lippujen palautus

Porttihinnat astuvat voimaan perjantaina 13.7. klo 15. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kulttuuri- ja virikeseteleillä ostaminen onnistuu Lippu.fin ja Tiketin toimipisteissä.

Ilosaarirockin ennakkolippuja voi ostaa Lippu.fi:n ja Tiketin verkkokaupoista ja toimipisteistä sekä Joensuusta Levy-Eskoilta, Prismasta (Lippu.fi) ja Carelicumista (Tiketti). Lippu.fi:n ja Tiketin kautta ostettaessa lippuihin lisätään kauppakohtaiset palvelu- ja toimitusmaksut.

Alle 8-vuotiaat (huoltajan seurassa) ja yli 65-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. Vammaiselle henkilölle, jolla on oikeus avustajaan, avustajan tuominen festivaalille on ilmaista. Ilmaisen rannekkeen saa saapuessa festivaalin infokopilta pääportin vierestä, sitä ei tarvitse varata ennakkoon. Yli 65-vuotiaat saavat rannekkeen valitsemalleen päivälle.

Lipputyypit

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Lippu.fi:n ja Tiketin kautta ostettaessa hintoihin lisätään kauppakohtaiset palvelu- ja toimitusmaksut.

Kolmen päivän lippu pe-su

Oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle kaikkina kolmena festivaalipäivänä. Keväthinta 139 euroa, hinta 1.6. alkaen 149 euroa. Portilta 159 euroa.

Kolmen päivän Premium-lippu pe-su *loppuunmyyty*

Kohota festarielämystäsi! Premium-lippu oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle ja päälavan edustan Premium-alueelle. Premium-asiakkaille on varattu oma rannekkeenvaihtopiste, oma kulkuväylä festivaalialueelle, ilmainen narikka, oma vesivessalue sekä oma baarialue päälavan edustalla. Keväthinta 199 euroa + kauppakohtaiset palvelumaksut, hinta 1.6. alkaen 209 euroa.

Kahden päivän lippu pe-la

Oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle perjantaina ja lauantaina. Keväthinta 109 euroa, hinta 1.6. alkaen 119 euroa. Portilta 129 euroa.

Kahden päivän lippu la-su

Oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle lauantaina ja sunnuntaina. Keväthinta 109 euroa, hinta 1.6. alkaen 119 euroa. Portilta 129 euroa.

Perjantain päivälippu

Oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle perjantaina. Keväthinta alkaen 79 euroa, hinta 1.6. alkaen 89 euroa. Portilta 99 euroa.

Lauantain päivälippu

Oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle lauantaina. Keväthinta alkaen 79 euroa, hinta 1.6. alkaen 89 euroa. Portilta 99 euroa.

Sunnuntain päivälippu

Oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle sunnuntaina. Keväthinta alkaen 79 euroa, hinta 1.6. alkaen 89 euroa. Portilta 99 euroa.

Lippujen palautus

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa, eikä niistä saa palautusta tällaisten muutosten johdosta. Ostetuista lipuista palautetaan rahat, mikäli koko tapahtuma peruuntuu.