Majoitus

Ilosaarirockin aikaan Joensuussa on mahdollista majoittua festivaalin välittömässä läheisyydessä oleville leirintäalueille (myös asuntoajoneuvot), koulu- ja salimajoitukseen (noin 1km Ilosaarirockista), keskustan hotelleihin (noin 1,5km Ilosaarirockista) sekä kotimajoitukseen.


Leirintäalueet \ Koulu- ja salimajoitus \ Holiday Linnunlahti \ Joensuun hotellit \ Kotimajoitus

Ilosaarirockin leirintäalueet

Festivaalialueen vieressä sijaitsee kaksi Ilosaarirockin virallista leirintäaluetta: Niitty- ja Ravileirintä. Leirintäalueiden vieressä sijaitsee henkilöautojen parkkipaikka, autoa ei voi ajaa teltan viereen.

Liput leirintäalueille tulevat myyntiin kevään aikana. Leirintälippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen eli jokaisen majoittujan tulee ostaa oma leirintälippu. Liput ovat koko festivaalin ajaksi. Niitty- ja Ravileirintään pääsevät vain Ilosaarirockin asiakkaat.

Niittyleirintä

Niittyleirintä on Ilosaarirockin tasokkaampi ja rauhallisempi leirintäalue, jonka vihernurmelle otetaan rajoitettu määrä telttailijoita. Niittyleirinnästä löytyy runsaasti vessoja ja vesipisteitä ja alueella on panostettu siisteyteen. Alueella on loungetila kännykänlatauspisteineen, kyläkauppa ja nuotiopaikka. Ilmaiset sisäsuihkut sijaitsevat leirinnän vieressä Kuntokeitaalla. Niittyleirinnän rannekkeella pääsee vierailemaan Ravileirintään.

Niittyleirintä on avoinna perjantaista 13.7. maanantaihin 16.7.

Ravileirintä

Ravileirintä on legenda johon joko ihastuu tai vihastuu. Yöt pyritään pyhittämään nukkumiseen, mutta muuten alueella vallitsee railakas festaripöhinä torstai-illasta maanantaiaamuun asti. Siitä pitävät huolen alueen tuhannet majoittujat.

Ravileirinnästä löytyy kioski, kännykänlatauspiste, vessoja, vesipisteitä, nuotiopaikka ja ruokamyyntipiste. Ravileirinnästä johtaa portti suoraan festivaalialueelle. Ravileirinnän rannekkeella ei pääse Niittyleirintään.

Ravileirintä on avoinna torstaista 12.7. maanantaihin 16.7.

Matkailuajoneuvot

Ilosaarirockin matkailuajoneuvoalue sijaitsee Ravileirinnässä, aivan telttailualueen vieressä. Matkailuajoneuvopaikat tulevat ennakkomyyntiin kevään aikana ja mikäli paikkoja jää, niitä saa ostaa myös portilta. Paikat jaetaan tulojärjestyksessä eikä niihin sisälly sähköä.

Matkailuajoneuvomaksun lisäksi jokaisella majoittujalla tulee olla Ravileirinnän ranneke. Muut lähialueen matkailuajoneuvoalueet sijaitsevat Jokiasemalla ja Holiday Linnunlahdessa.

Yleisinfo Ravi- ja Niittyleirinnästä

Koulu- ja salimajoitus

Koulu- ja salimajoituksesta tulee lisäinfoa tälle sivulle alkuvuoden aikana.

Holiday Linnunlahti

Holiday Linnunlahti on Joensuun kaupungin virallinen leirintäalue, joka sijaitsee Laulurinteen vieressä. Leirintäalueella on mahdollisuus huoneisto-, teltta- ja karavaanarimajoittumiseen.

Lisätietoja ja varaukset:
www.linnunlahti.fi

Joensuun hotellit

Kaupungin hotellit täyttyvät nopeasti Ilosaarirockin ajaksi, joten ole ajoissa liikkeellä. Yhteystiedot hotelleihin ja muihin lähialueen majoitusmahdollisuuksiin löytyvät osoitteesta www.joensuuevents.fi kohdasta "Majoituspalvelut".

Kotimajoitus

Monet joensuulaiset vuokraavat kotejaan Ilosaarirockin asiakkaille. Vuokrattavia koteja välittävät muun muassa Airbnb ja tori.fi. Voit kysellä asuntoja myös Ilosaarirockin Facebook-tapahtumassa.