Apulanta

Apulanta

Heinolan ihme Apulanta on rakentanut uran, jonka veroista ei Suomessa ole nähty. Bändi on tehtaillut hittejä jo neljällä vuosikymmenellä, mutta se ei ole suostunut vajoamaan nostalgian suohon muistelemaan menneitä. Päinvastoin, Toni ja Sipe ovat lyöneet levy levyltä lisää löylyä ja rakentaneet keikkaspektaakkeleistaan entistä suureellisempia. Lavoilla on nähty kolmikon lisäksi milloin ritareita haarniskoineen ja milloin Seppo Räty Zeuksena.

Ilosaarirockille Apulanta on rakas vieras. Bändi kantaa epävirallista ennätystä Ilosaarirock-keikkojen lukumäärässä ja matka on kulkenut pieniltä klubeilta päälavalle päivän päättäjäksi. Samalla bändin ykköshittien määrä on kasvanut jopa maailman mittakaavassa ennätykselliseksi, ryhmä voisi halutessaan soittaa koko keikan ajan pelkkiä sinkkulistan kärkiralleja. Yksi asia on säilynyt vuosien varrella ennallaan – Apulanta tarjoaa auringon raukaisemalle festarikansalle takuuvarmat tanssit!

>    > 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)