Atomirotta

Atomirotta

Räppiä, rockia, folk-henkistä tarinankerrontaa ja ties mitä yhdistelevä Atomirotta on kaivanut täysin oman kolonsa kotimaiseen musiikkikenttään. Kahden suuren persoonan, Mikko Sarjasen ja Rane Raitsikan vetämän kokoonpanon biisit ovat samalla tavalla ajattomia, juurevia ja inhimillisiä kuin vaikkapa Bruce Springsteenin sävelmät. Keikoillakin hiki virtaa kuin pomolla konsanaan.

Atomirotta julkaisee kolmannen albuminsa III tänä keväänä ja valjastaa vankkurinsa kesäkiertueelle. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, luvassa on kuumaa meininkiä, drinkkejä, ystäviä, yhteislaulua ja aurinkoa – täydellinen kesäpäivä Atomirotan völjyssä siis!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackEvelinaCMX & Joensuun kaupunginorkesteriDisco EnsembleGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)MokomaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööK-X-PMilky Chance (GER)Olavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekCircleJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)