Beast In Black

Beast In Black

Harvan yhtyeen ura on käynnistynyt niin komeasti kuin tarttuvaa heavy metallia soittavan Beast in Blackin. Bändi soitti ensimmäisen keikkansa metallisuuruus Nightwishin kanssa ja sen debyyttilevy nousi listoille Suomen lisäksi Saksassa, Iso-Britanniassa, Ruotsissa, Sveitsissä ja Ranskassa. Bändiä tarkemmin tunteville menestys ei tullut yllätyksenä, ryhmän primus motor kun on Battle Beastin suuruuteen johtanut Anton Kabanen, jonka kynästä on irronnut valtava kasa ensiluokkaisia metallihittejä.

Beast in Black soittaa rehellistä heviä, jossa riffit potkivat, kertosäkeet tarttuvat ja solisti julistaa kovaa ja korkealta. Bändin keikat ovat häpeilemätöntä metalli-ilonpitoa, joka pakottaa hymyn naamalle ja tukan heilumaan. Beast in Blackin matka on vasta alussa, mutta jo nyt yhtye on lunastanut paikkansa suurten joukossa. Peto on irti!

>    >    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriGasellitGogol Bordello (USA)Lewis Capaldi (UK)NightwishLauantai 14.7. ApulantaKube & Eevil StööK-X-POlavi UusivirtaStam1naVon Hertzen BrothersSunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekJack White (USA)Juha TapioNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)