Cheek

Cheek

Keskiviikkona 15. marraskuuta Suomen suosituin artisti Cheek ilmoitti lopettavansa uransa elokuussa Lahdessa järjestettävään jäähyväiskonserttiin. Uutinen, vaikkakin odotettu, järkytti faneja ja aiheutti paniikinomaisia reaktiota – keikalle on päästävä, ennen kuin valot lopulta sammuvat ja Chekkonen poistuu keskuudestamme. Onneksemme Cheek lähestyi meitä ja kertoi, että haluaa hyvästellä itäsuomalaisen yleisön ainoassa oikeaksi tuntemassaan paikassa, Ilosaarirockissa.

Cheekin uraa on analysoitu sivukaupalla ja miehestä on kirjoitettu enemmän kuin tarpeen on. Yhtä asiaa kukaan ei kuitenkaan pysty kiistämään, Cheekin kaltaista megatähteä ei Suomessa ole koskaan aiemmin nähty. Miehen saavutukset ovat valtaisia ja vain historia tulee osoittamaan ovatko hänen tekemänsä ennätykset enää koskaan rikottavissa. Heinäkuussa Sokka irti, Kuka muu muka, Timantit on ikuisia ja kymmenet muut hitit kaikuvat viimeisen kerran Laulurinteellä. Pidä huoli, että olet paikalla.

>    > 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)