Disco Ensemble

Disco Ensemble

Vaihtoehtopiireistä valtavirtaan ponnistanut Disco Ensemble on vuosien myötä edennyt punkista ja post-hardcoresta kohti rannattomampaa altsurockia, joka ei turhaan kuvia kumartele. Yhtyeen ilmaisu on aina vain tarkempaa ja kirkkaampaa, hokemissaan ja melodisuudessaan yhä äärimmäisen tarttuvaa. Pakottomasti eteenpäin paahtavat rytmit, kitaroiden ja syntikoiden saumaton yhteispeli sekä Miikka Koiviston loputtoman tunteikas ääni synnyttävät kuulijan aivoissa arvaamattomia, täysin ainutlaatuisia reaktioita.

Keväällä kuului suru-uutinen, Disco Ensemble lopettaa uransa. Viimeiset keikat soitetaan loppuvuodesta Tavastialla, mutta sitä ennen bändi kiertää rakkaimmat festarit. Ilosaarirockin yleisöllä on vielä kerran mahdollisuus kokea lukemattomia kertoja Suomen kovimmaksi livejyräksi tituleerattu bändi, joka on elävänä kuin säkenöivä pallosalama. Yhdessä me olemme puhdasta energiaa.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackEvelinaCMX & Joensuun kaupunginorkesteriDisco EnsembleGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)MokomaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööK-X-PMilky Chance (GER)Olavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekCircleJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)