Flat Earth

Flat Earth

Flat Earthin kavereilta ei heti lopu kokemus kesken. Uunituoreen bändin jäsenistössä vaikuttavat nimittäin HIM:istä tuttu Mika ”Gas Lipstick” Karppinen ja Mikko ”Linde” Lindström, sekä Amorphiksen entinen basisti Niclas Etelävuori ja Polanski-yhtyeen vokalisti Anttoni ”Anthony” Pikkarainen. Kannukset ovat siis kunnossa, kun tämä rokkiratsu lähtee kiertämään keikkalavoja.

Omien sanojensa mukaan Flat Earthin musiikki on melodista, leikkisää, mutta myös melankolista vaihtoehtorockia, sävytettynä kunnon tujauksilla psykedeliaa ja raskaamman musiikin aineksia. Yhtye valmistelee parhaillaan ensimmäistä pitkäsoittoaan legendaarisessa Finnvoxin studiossa. Ilosaarirockin keikka on bändin ensimmäinen esiintyminen festariyleisön edessä, joten ilmassa on taatusti erityistä sähköä!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackEvelinaCMX & Joensuun kaupunginorkesteriDisco EnsembleGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)MokomaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööK-X-PMilky Chance (GER)Olavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekCircleJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)