Gasellit

Gasellit

Gasellit, nuo kukkaissilmäiset (kreik. antilopinae), ruumiinrakenteeltaan verrattoman kevyet ja niin kovin sirojalkaiset eläimet. Hetkinen, otetaas uudestaan. Gasellit, nuo helsinkiläiset raikulipojat, joilla on frendien kanssa hyvä meininki ja naisten kanssa vähän vaikeaa. Kolme hyvin sukkelaa MC:tä (Hätä-Miikka, Päkä, Thube Hefner) ja yksi Suomen parhaimmistoon kuuluva tuottaja-DJ (Musajusa). Itse asiassa yksi MC:istä on myös Suomen parhaimmistoon kuuluva tuottaja-DJ (Thube Hefner aka DJ Ibusal). Bändi on väsännyt omaperäistä juttua jo verraten pitkään, lopullinen läpimurto valtavirtaan tiedossa aivan näinä päivinä. Musiikkia jonka pitäisi soida enemmän radiossa.

Gasellit on sydämellinen yhtye, josta huokuu positiivista energiaa etenkin livenä. Tyyppien iloluontoisuudesta huolimatta bändin musiikissa näkyy elämän koko kirjo iloineen ja suruineen. Tiliä on tehtävä, mutta sitä ennen ja sen jälkeen pidetään hauskaa. Näin se tulee menemään myös Laulurinteellä.

> 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)